Én májusban szültem Debrecenben. Nagyon rendes szülésznőm volt pedig nem kapott egy forintot se.
2016. szept. 27. 12:54
2/8 anonim válasza:
Dr. Damjanovich Péter.
Fiatal gyors ügyes.
2x szülesztett.
3. is őt fogom megkérni.
Rendes, laza
50.000 kapott mert a 32. Héttől biztam meg.
Állitólag Török Péterrel megvannak elégedve jó. A szobatársan azért nem fizetett neki mert nem ért be a szülésre de ők is 50.000 adtak volna.
Erdődy Balázzsal én 1x találkoztam nagyon undok volt és lekezelőeg elszállt.
2016. szept. 27. 13:39
3/8 anonim válasza:
2 vagyok
A varratszedéskor kell oda adni. A zsebébe a boritékot.
Ennyi. Köszönöm szépen blabla...
2016. szept. 27. 13:40
4/8 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, viszont nagyon sok orvossal találkoztam a terhesgondozás alatt. Mindig aki épp ott volt az vizsgált. Mind undok volt vagy nemtörődöm vagy lekezelő. Egyetlen egy emelkedett ki közülük és az Dr. Deli Tamás volt. Szerencsére ő volt akkor is amikor a varratomat kellett kiszedni. Egy rendkívül türelmes, kedves, kommunikatív orvos. Ugyan nem vagyok orvosfogadás párti, 2 gyereket szültem a nélkül, de ha valaha meggondolnám magam biztosan őt választanám. Illetve van még egy Krasznai Zoárd nevezetű orvos, ő szakmai szempontból volt nagyon ott. Két orvos is elsiklott egy probléma felett még terhességem elején, ő észrevette.
Hogy náluk mennyi az annyi és hogy működik, azt sajnos nem tudom.
2016. szept. 27. 15:30
5/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy körzetileg a Kenèzybe tartozók,de a klinikára szeretnèk menni.Kèt gyermekem a Kenèzybe szültem.Nem szeretnék sok pènzt adni.Csak sajnos több betegségem is van,amit jó lenne nem a szűlès napján kellene tudatnom az orvossal,ès persze hozzá jön az is,hogy 38 elmúltam. Genetikára a klinikára kell járnom.Azt mondják,ha körzetileg nem tartozom ide ès nincs orvosom,akkor a mentő automatikusan a Kenèzybe vissz.Olyan lelkiismeretes orvost szeretnèk aki tènyleg ott lesz amikor kell,ès rám bízza,hogy mennyit adok szűlès után,ès terhesség alatt nem várja el,hogy pènzt adjak.
2016. szept. 27. 16:45
6/8 anonim válasza:
Már említették előttem Dr Deli Tamást. Nekem Ő volt a fogadott orvosom. Csak jó tapasztalataim vannak szakmai téren. Mindig odafigyel az anyukára/ babára. Nem mellesleg apával is jókat viccelődik ha kérdés akad. Nem szögezte le mennyi az annyi és nem is kérte. Szülésem közben 2 helyen rendelt, majd indult volna a magánrendelőjébe (szerencsére előtte meglett a pici). A klinikai rendelőt otthagyta többször miattam, de előre leszögezte, hogy keddenként magánrendelése van ahol olyan betegeket fogad akik hetekkel előtte bejelentkeztek így akkor nem lesz elérhető. Ez így rendben is volt részünkről. A terhességem alatt is minden rendben volt. Ügyes keze van, nem kellemetlenek a vizsgálatai ( másik dokihoz képest akit ismerek). A vajúdásnál is és a kitolási szakasznál is mindent elmondott mi várható. Bátorított a szülésznővel együtt. Egy szó mint száz. Rengeteg pozitívumot tudnék még sorolni. A borítékot a varratszedésnél adtam át. Megköszönte zsebrevágta és elment. :) Mi 40-et adtunk. Ennyire futotta, de tökéletesen elégedett volt vele. Egyetlen negatívumot tudok felhozni, hogy a terhesség alatti vizsgálatok zömét a magánrendelőjében "szereti" intézni, ami elég borsos, de nem ragaszkodik hozzá. Mindent megcsinál ott is, kivéve a genetikai ultrahangot. Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van csak bátran :)
2016. szept. 30. 21:39
7/8 anonim válasza:
Ez nem igaz automatikusan oda visznek.
Én is oda tartozom mégse jártam ott soha. Nincs ez már igy a vidékinek kötelező oda menni....
Nekem volt orvosom mondjuk, de nem is az volt a lényeg. Az első 2 gyereket is ott szültem. Krasznai Zoárd egy lekezelő/lesza.om ember láttan amikor nstew jártam a másik lánynak ő volt a fogadott orvosa. Sosem volt ott sehol mindig elkésett aztán meg 1 perc alatt letudta a lányt...
2016. okt. 1. 08:02
8/8 anonim válasza:
Erdődiben nagyot csalódtam. Kedves volt, még nem volt magánrendelése. Most nagyon a pénzre megy! Egy laboreredményt kellett bevinnem a magánrenelésre, udvariasságból megkérdeztem, mennyit fizetek? Gátlástalanul rávágta: 20.000! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!