Szülés Debrecenben! Kenézy vagy Klinika? Fogadott
nőgyógyász és/vagy szülésznő? Kiket ajánlanátok és
kiket nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Első baba lesz és erősen benne van a pakliban, hogy a húsvéti hosszúhétvégén fog majd érkezni. Persze ez még változhat, de érdekelne, hogy ilyen esetben kit érdemes fogadni. Érdemes-e egyáltalán valakit, vagy adott esetben az ünnep miatt úgy se fog bejönni senki, csak aki ügyeletben lesz?
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm előre is mindenkinek!
Szia! Én a debreceni szülész-nőgyógyászok közül jó szívvel tudnám ajánlani Dr. Krasznai Zoárdot. [link] Bár én külföldön élek, nem szülhettem nála, igy ezzel kapcsolatban nincsen személyes tapasztalatom. Ismerettségi körben viszont csak pozitív visszajelzéseket kaptam róla és hazalátogatások során én is az ő magánrendelőjét szoktam felkeresni. Ugy tudom ő a Klinikán is dolgozik. Azzal a helyedben nem foglalkoznék, hogy éppen húsvétra vagy kiírva, mert az esetek nagy többségében úgysem a kiírt napon indul be szülés. Ha mégis tartanál ettől az eshetőségtől, azt előre tisztázhatod az orvossal. Nyugodt terhességet és könnyû szülést kívánok neked!
Krasznai Zoárdról én is sok jót hallottam. De Dr. Orosz László is remek orvos.
2019. szept. 22. 19:57
3/5 anonim válasza:
Krasznai Zoárd szuper jó, de főleg az onkológiai betegekkel foglalkozik. A Kenézyben Simó Dezső nagyon jó szülész, őt érdemes megfogadni. Pár perccel a hívás után mindig benn van, és végig veled van. Kiváló szakember, és nagyon emberséges is.
2019. szept. 24. 13:08
4/5 anonim válasza:
Kenézyben szültem dr. Kövér Agnesnél, ha ő nem lett volna,nem tudom, hogy csinaltuk volna végig. Maximalisan elégedett voltam az intézménnyel is.
2019. szept. 30. 19:00
5/5 Enikő Tóth válasza:
Sziasztok!
29 hetes kismama vagyok, január közepére vagyok kiírva. Debrecenben a Kenézyben fogok majd szülni. Szűlésznőt szeretnénk fogadni, ti kit ajánlotok? Nevet, telefonszámot is szeretnék kérni. (Lehet privátban vagy üziben)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!