Második babával mikor mentetek kórházba?
Ezt nem lehet kiszámolni, lehet a 2. 2 óra alatt meglesz, de lehet 1.5 nap.... Főleg hogy 1óra az út.. hát én inkább a kórházban lennék annyival többet, minthogy a szántóföld mellett a kocsiban szüljek félúton.
A legutolsó pillanatban, amikor még van idő a vizsgálatokra de már nem kellene sokat bent lenni meg abszolút lehetetlen megjósolni, mikor kéne indulni.
Nekem mind a kettőt indították, úgyhogy fogalmam sincs, milyen otthon tipródni, hogy már menjünk vagy még ne menjünk, de én inkább a kórházban lennék, mint baj legyen.
Szerintem is ez kiszamithatatlan.
Elsővel magzatvíz szivárgással mentem be reggel 7kor. Este 7ig rám se néztek. Akkor indították be rendesen a szülést. Oxitocinnal. Hajnali 2re lett meg.
Másodikkal itthon megvartam az 5perces fájásokat. Bementem. Mivel semmit nem tágultam, hiába lakunk fél órára a kórháztól, hazaküldtek. Aznap estig itthon vajudtam. Este már menni nem tudtam, visszamentünk. Ismét hazaküldtek, mert 1ujjnál jártam.
Reggelig további vajudás itthon. Durva fájásokkal. Reggel irany vissza. 2 ujjnyi. Haza akartak ismét küldeni, de férjem kicsapta a balhét, hogy 24órája kb 5perces fájasaim vannak, bem fog hazavinni.
Felvettek osztályra, ott még vártak estig. Este jött be egy doki, ő volt hajlandó foglalkozni velem. Azonnal burkot repesztett, adta az oxitocint. Igy lett meg hajnalra.
Majdnem 3 nap 5perces fájásokkal, a végen meg mégrövidebbekkel.
#1 Én is erre gondoltam, hogy megvárom, hogy már borzasztóan fájjon, az biztosabb, mint hogy hány percesek a fájások. De akkor az sem feltétlen halad ugyanúgy két szülésnél.
Sajnálom utolsó, ez elég szörnyen hangzik. :(
Akkor indultunk amikor hajnalban fél háromkor felebredtem,hogy mar majdnem tolofajasaim vannak.(az a jellegzetes fajas amikor ugy erzed nagyvecere kell menned,es feszit alul nagyon ).
Ataludtam az egész vajudast(este 11-kor meg semmi jele sem volt,hogy rn szulni megyek),mire beertunk a korhazba,folyt a magzatviz,vereztem is
40 perc mulva meg is szuletett a fiam 😁
*elfolyt-lemaradt a szo eleje😄
5
7 nem,a lanyommal inditották a szulest 🤣
A fiamat is inditani akarták,szerdan kellett volna befekudnom.kedden ejjel szerencsere elindult kifelé 😁
5
9 bizony,en sem gondoltam,hogy ilyen lesz a masodik szulesem.
Konnyu szulest kivanok neked ,🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!