Kórházban mit csináltatok a babával amíg fürödtetek, wc-re mentetek?
Elsővel családi szobában voltunk, a férjem is végig ott volt, így adott volt, hogy addig ő babázik. Most nem így lesz, mert ő itthon lesz a naggyal.
Ha mázlim van és épp nincs telt ház, akkor egyedül leszek, de ha sokan vannak, lesz egy szobatársam.
Az nem tűnik jó megoldásnak, hogy ott hagyom esetleg sírni neki a szobában. Csecsemősök nem veszik át, mert 0-24 rooming in van.
Toljam be kocsival együtt a mosdóba? Persze, ha alszik, akkor nincs gond, de a fiam nem nagyon aludt már a kórházban sem, ha leraktam. Örültem, ha nagy ritkán aludt egy fél órát... persze, nem biztos, hogy a tesója is ilyen lesz, de ha átázok esetleg vagy nagyon kell wc-re menni, nem várhatok órákat, amíg végre elalszik
Nálunk nem szerették a csecsemősök ha parkolónak használták őket, de pici is volt a szobájuk hozzá. Budapesten viszont volt hely, ott be lehetett vinni hozzájuk addig.
Én úgy oldottam meg hogy szoptatás után amikor kidőlt, akkor mentem a fürdőszobába és nagyjából 5 perc alatt elintéztem mindent. Nem voltak túl barátkozós szobatársaim, úgyhogy nem számíthattam rájuk. Viszont megadtam a bizalmat, hogy csak nem fogják bántani amíg fürdök….. :( Az osztály bejárata meg kártyás, úgyhogy szülő vagy látogató nem is tud átmenni rajta anélkül hogy egy ott dolgozó segítsen a kinyitásban, így ettől a “rossztól” sem kellett tartanom.
Akkor zuhanyoztam, pisiltem, amikor aludt
Második babánál minden nap elvitték őket 30 percre.
Akkor tusoltunk.
Wc alváskor, vagy a szobatársra hagytuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!