Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházban mit csináltatok a...

Kórházban mit csináltatok a babával amíg fürödtetek, wc-re mentetek?

Figyelt kérdés

Elsővel családi szobában voltunk, a férjem is végig ott volt, így adott volt, hogy addig ő babázik. Most nem így lesz, mert ő itthon lesz a naggyal.

Ha mázlim van és épp nincs telt ház, akkor egyedül leszek, de ha sokan vannak, lesz egy szobatársam.

Az nem tűnik jó megoldásnak, hogy ott hagyom esetleg sírni neki a szobában. Csecsemősök nem veszik át, mert 0-24 rooming in van.

Toljam be kocsival együtt a mosdóba? Persze, ha alszik, akkor nincs gond, de a fiam nem nagyon aludt már a kórházban sem, ha leraktam. Örültem, ha nagy ritkán aludt egy fél órát... persze, nem biztos, hogy a tesója is ilyen lesz, de ha átázok esetleg vagy nagyon kell wc-re menni, nem várhatok órákat, amíg végre elalszik

2021. szept. 20. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolag jöttem rà, hogy befèrt volna a kiskocsi a fürdőszobaba. Addig pisiltem, mìg aludt. Egyszer zuhanyoztam csak, addig az apja fogta (16-18 òràt voltunk bent kb.) Ha több napig lettem volna, akkor szobatàrsra hagytam volna vagy mìg az apja latogat es fogja addig mentem volna
2021. szept. 20. 20:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vigyáztunk egymás babájára a szobatársammal, meg volt hogy elvitték hallásvizsgálatra pl akkor mondtam h ne hozzák vissza gyorsan lezuhanyzom és jövök érte majd én.
2021. szept. 20. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Volt két szobatársam és amikor elaludtak a babák felváltva mentünk zuhanyozni.

Feleslegesen nem szaladgáltam be a csecsemősökhez.

Amikor reggel elvitték őket akkor mentünk elintézni a papírmunkát vagy akkor mégegyszer lezuhanyoztunk stb.

2021. szept. 21. 10:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem mindenhol viszik el a babàkat vizsgàlni meg fürdetni, èrdemes előre ràkèrdezni, hogy mi a szokas ott ahol szülni fogsz, hogy tudd mire szàmìts. Pl ahol èn szültem, ott csak szülő jelenlètèben vizsgaltàk őket, egyenkènt. Az orvosi vizsgalathoz nekünk kellett a vizsgàlòba menni, hallàsvizsgàlathoz àgyhoz jöttek, nem.fürdettek a babàkat egyàltalàn.

24 òràs rooming in esetèn is kötelesek vigyazni a babàra, amìg zuhanyzol. Nem arrol van szò, hogy hosszabb időre lepasszolod, hanem hogy ne legyen a gyeeek felügyelet nèlkül.

2021. szept. 21. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

10. Vagyok

Otthon hogy oldod majd meg?

Ugyanúgy kell😬

2021. szept. 21. 11:17
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Otthon simàn nyitva jagyhatja az ember az ajtot, beviheti magàval a babàt, addigra kiismeri az alvàsi szokasait. Van akinek az első par nagydolig sokaig tart, mert szülesnèl sèrültek.
2021. szept. 21. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is 24 órás rooming in van, így arra a 15-20 percre a szobatársam figyelt rá. Egy este voltam egyedül, akkor megkérdeztem a csecsemősöket, hogy mi a teendő ha szeretnék letusolni. Azt mondták menjek nyugodtan, ha sír a baba akkor beviszik magukhoz, ott megtalálom. A kiságyból nem tud kiugrani. Látogatás nem volt mivel covid alatt szültem, így az az opció nem játszott, hogy a látogató figyel rá addig.

Egyébként nálunk ki se szabad vinni a szobából a babát.

2021. szept. 21. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Egyik osztályròl a másikra kellett mennem, ès el tudtam menni, amìg aludt, igaz ideges voltam vègig, hogy bármikor felèbredhet.

Kicsit tùlzásnak tartom, hogy apuka is bekoltozik a korhazba.

2021. szept. 24. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon köszönöm a lepontozást szupermamik :D :D
2021. szept. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!