Van olyan ,hogy természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül de mégis fájdalommentesen szül valaki?
Figyelt kérdés
Annyi a horror,negatív történet. Jó lenne egy kis pozitívat is olvasni.V2023. jún. 22. 18:28
11/15 anonim válasza:
Fájdalommentes kizárt.
De elég sok van ott az arany középúton. 3x szültem, egyik sem volt horror. A nagy része elviselhető, 1-1,5 óra ami tényleg fájdalmas de én pl úgy beszédültem a gáztól amit oxitocinos szülésemhez kaptam, hogy világomat sem tudtam, lazán el lehetett viselni így.
12/15 anonim válasza:
Igen. Korababaknal van ilyen. Fekudtem egy lanykaval, kakilnia kellett es a wc be a felidos kisbaba kipottyant, nem erzett semmit.
13/15 anonim válasza:
Fáj. De annyira más tudatállapot. Nekem időérzékelésem nem volt. Nem kell feleslegesen ordítani, mert elmegy az energiád. Orvos nekem azt mondta pár nappal előtte, légzőgyakorlatokat nézzem meg youtubeon. Azon múlik a siker, ki mennyire tudja elfújni a fájdalmat és uralni a testét. Segített! Sem oxitocint, sem epidurálist nem kaptam. Követtem az utasításokat. Mondom ezt úgy, hogy pánikolós vagyok és minden menseskor kapkodom az ibuprofent, annyira nem bírom a fájdalmat. Szülés után meg valahogy a fájdalom kiesett, nem tudnám felidézni, milyen volt. Szóval csak ügyesen! Horrorral nem kell foglalkozni.
14/15 anonim válasza:
Két ilyet ismerek, a barátnőmet és egy ismerősöm lányát. Rajtuk kívül csak borzalmat hallottam, nem is értem, hogy tudnak többször is nekifutni, ha már az első is szörnyű volt. Az ismerősöm lányáról láttam fényképet, ami közvetlenül a szülései után készült. Olyan volt, mint amit a filmeken látunk, szuperül nézett ki, mintha mi sem történt volna.
15/15 anonim válasza:
Egy barátnőm igen ! 2 fájdalmasan volt, amikor repwdt a burok.. Elképesztő. Nem vagyok irigy típus de ez azért ..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!