Meddig fáj a gát seb?
Nekem is kb. 3-4 hétig fájt, a langyos vizes zuhany viszont megváltás volt.
A férjemnek mondtam is, hogy inkább szülnék még egyszer akár most azonnal, csak a gátseb ne fájna..
Ráadásul nálunk (külföld) annyira a természetesség hívei, hogy nem csináltak gátmetszést, hanem “majd szakad, ahogy szakad” elven történt a dolog. Volt egy rész, ahol úgy néztem ki, mint egy lyukas zokni amit megstoppoltak.. Ja, itt jön plusz 1 jó tanács: Inkább ne nézd meg magad oda lent.. Sokkkkkal jobb a boldog tudatlanság.
Aztal a szétnyílttal én visszamennék.
Én már aznap ültem mozogtam rendesen.
A varratt kiesésekor 3-4 hetesen volt feszülés.de amitvkiesett, elmúlt.
Szexnél hónapkig kellett azon a részen figyelni a sîkosításra, egyébként behatoláskor égett..
De ennyi.
*azzal
Amúgy a gátserülés mertékètő, helyétől függ..
Énnnem bántam. Hogy megnéztem
Fú, nekem biztosan fájt vagy 6 hétig, egy borzalom volt, addig ülni sem tudtam, a pisilést is fél percen belül kellett intéznem, mert annyira fájt. Konkrétan addig a wc-re is alig tudtam elmenni, hiába áztattam, hiába fújtam aloeval, semmi sem segített.Rendben volt egyébként a seb.
Ez 9 hónapja volt, azóta szép a heg, sőt nem is látszik, de néha még most is fáj. Ha úgy van, nézesd meg, senki nem fog furán nézni rád miatta, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!