Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit vigyek a kórházba?

Mit vigyek a kórházba?

Figyelt kérdés
Az I.-es női klinikán fogok szülni kb 3 hét múlva.Nem tudom h miből mennyit vigyek!A szülőszobára is kell egy pakk,meg a gyerekágyra is?Melyikbe mit tegyek?(papucs,köntös,türcsi,bugyi,betét,melltartó, stb)Ha esetleg császároznak akkor a cuccommal mi lesz?hozza majd v.ki utánam?Vagy hogy működik ez az egész??
2008. dec. 30. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
azt, hogy mit kell vinned szerintem rengeteg oldalon megtalálod a neten, de pár napja itt is kérdezték, keresd vissza. Nálunk úgy volt, hogy a szülőszobán volt egy csomagmegőrző szekrény amit be lehetett zárni, a páromnál volt a kulcs. Nekem is csaszi volt, az akut szobába azt hiszem a párom hozta utánam a táskát, de a szülésznő is átviszi neked, ha nincs veled seni. nekem ő hozta utánam, amikor lementünk a gyerekágyra 2 nap múlva. Egy táskát vittem csak, mert adtak hálóinget és enni-inni nem lehetett, nem kellett két táska, a szülőszobán meg a szekrényből ki lehetett venni ami kellett menet közben.
2008. dec. 30. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Tulajdonképpen tudom,hogy mit kell vinnem,csak magát a folyamatot nem tudom elképzelni (mármint a kórházi első napot).Tök hülye vagyok...nem is a szüléstől félek,hanem attól h nem felejtek-e el v.mit,hogy kerülök majd át egyik osztályról a másikra,mi lesz a cuccal,babát mikor láthatom?stb
2008. dec. 30. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy helységbe kellett betenni a csomagjaimat. amikor kiraktak a szobába akkor a szülésznőm hozta magával amikor kitolt a szobába. Nem Bp-n szültem.
2008. dec. 30. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok, én úgy láttam, hogy a normál szülésnél úgy van, hogy megvolt a dolog, ha nincs hely a szülőszobán akkor a folyosóra tolnak ki, ami nálunk a gyermekágy előtere és odarakják a csomagot a hordágyra a csajszi mellé. Ott még várnak egy órát, aztán betolnak egy szobába a gyerekágyon. Kérdezd meg van-e nálatok szülésre felkészítő tanfolyam, én is elmentem amikor nálunk volt és utána nyugodtam meg, hogy elmondták az egész folyamatot illetve láttam a szülőszobát, a gyerekágyas szobákat. Elhiszem, hogy erre is kiváncsi vagy, amíg nem tudod elképzelni, hogy mi lesz nem tudsz rá igazán felkészülni.
2008. dec. 30. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ott szültem 6 hete. Szerintem nem kell külön csomag a szülőszobára, csak tedd felülre a tussfürdőt, papucsot, törcsit amit ott használsz.A betét is könnyen elérhető helyen legyen. A szülésznő segít hurcolni a csomagod.

2008. dec. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!