Akik karácsonykor vagy két ünnep között szültek, milyen volt a kórházban a hangulat?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van összehasonlítási alapja, az jó lenne, de minden tapasztalat érdekel. Tanácsokat is szívesen fogadok. Nyűgösebbek esetleg vagy nyugi van? Nincs a környezetemben senki akit kérdezni tudnék erről.2023. jún. 10. 23:42
1/4 anonim válasza:
3x szültem karácsony környékén és 1x nyáron. Semmivel nem voltak mások velünk szemben. Nem voltak türelmetlenek, nem sietettek semmit. Szülés után az osztályon se éreztem, hogy haragudnának, csak mert karácsonykor vagy épp újévkor ott vagyunk. Az első babámnál emlékszem, újévkor néztem a tüzijátékot az ablakból, és bejött egy nővér, boldog új évet kívánni. Nekem mondjuk mind a 4 szülésem pozitív élmény és mindegyik ugyanabban a kórházban volt.
2/4 anonim válasza:
Egyszer szültem nyáron, egyszer karácsony után 2 nappal. Teljesen ugyanolyan volt a hangulat. A látogatófogadós tér volt egy picit kidíszítve karácsonyosra és kész.
A nyári szülés programcsászár, a decemberi 16 óra vajúdás (tehát nem is sürgettek) után 0 tágulás miatt lett császár.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gondoltam, hogy nekik megszokott a meló ünnepek alatt... de mégis ott motoszkált a fejemben a kérdés. 🙂
2023. jún. 11. 12:40
4/4 anonim válasza:
Én karácsony előtt 2 nappal kerültem be kórházba, nőgyógyászatra, de nem a szülészetre. Én annyit tapasztaltam, hogy aki nem volt "létfontosságú", az már nem volt bent, dietetikus, gyógytornász, ilyenek, plusz minden beteget küldtek haza, amint lehetett. Én se voltam bent, csak egy éjszakát, nem bántam amúgy, csak érdekes volt, hogy úgy küldtek haza, hogy azonnal hívjak mentőt, "bármi van"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!