Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A beöntés mennyire szükséges...

A beöntés mennyire szükséges szülés előtt?

Figyelt kérdés
Nézegettem kórházi statisztikákat, és ahová tartozom, azt láttam, hogy 98%-a a válaszolóknak azt írta, hogy nem volt beöntés. Ezután elgondolkodtam, hogy ez most jó-e, vagy inkább rossz? Nyilván nem egy kellemes beavatkozás, de igazából a szülőágyon sem szeretném összesz@rni magam. :D Erre beöntés nélkül mekkora az esély?
2023. jún. 6. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10 éve az első szülésnél kaptam beöntést.

Idén januárban szültem a másodikat, most nem kaptam, de kérhettem kúpot. Így is történt baleset kitolás közben, ami tudom, hogy természetes, de én folyamatosan bocsánatot kértem.

2023. jún. 7. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ha gondolod, akár a kúpot, akár a beöntést el tudod magadnak is intézni otthon, amikor érzed, hogy már beindult a szülés, de még van egy kis időd indulásig.
2023. jún. 7. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Császár előtt kaptam beöntést de nekem is jól esett.... már a végén alig tudtam elmenni a wc-re sokszor.... és a stresszt is "kiadtam" magamból 😂

Nem kell tőle félni, csak egy kis picike katéterre emlékszem amit a nővér alkalmazott... utána valamit felspriccelt és kész... Mehetsz is a szomszéd ajtónál ott a wc...start 😂

Ne félj tőle, utána amikor megszülsz és kapod a vasat az lesz rosszabb. Mert attól viszont nem lesz pár napig és minden reggel jön a nővér kérdezni.

2023. jún. 12. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Vasat? Nálunk nem kapott senki vasat. Sőt, semmit nem kaptunk szülés után, fájdalomcsillapítót lehetett max külön kérni.

Én amúgy azt mondtam, hogy voltam nagy wc-n, amikor tőlünk is kérdezgették, mert mindenki, aki nem volt, abba 24 óra után nyomkodni kezdték a hashajtót... Én meg így otthon, békésen meg tudtam ejteni a dolgot. Nem is ment volna úgy a kórházban, hogy 12! frissen szült nő van a szomszéd szobában, hallgat és vár, hogy végezzek, mert menne betétet cserélni.

2023. jún. 13. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, én kaptam egy piros tablettát minden nap. Azt mondták hogy vas....de hogy őszinte legyek pont ez nem tudott érdekelni 😄 amikor a szoptatást kellett csinálni minden egyes percben...majd jöttek hogy miben vagy rossz...ez így nem jó, meg az úgy nem.... Szóval lányok visszatérve a beöntéshez...lehet az volt a legjobb pillanat a szülészeten 😄 Na jó,csak viccelek de tényleg minden édesanya egy sztár aki azon a pár napon depresszió nélkül túl tudja tenni magát. Ott van a kis újszülötted, nekünk fájdalom minden porcikában, szoptassál, legyél nyugodt, figyeljél mit mikor hogyan kell, jön a nővér tudtál e wc-zni....😄 Kriminális volt 😂😂😂
2023. jún. 15. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!