Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MÁV kórházas élmények?

MÁV kórházas élmények?

Figyelt kérdés

Nagyon kiváncsi vagyok. Persze olvastam már itt egy párat, de azok olyan régiek voltak :)

Kérlek írjatok. Előre is köszi.

2010. okt. 10. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Nincs.
2010. okt. 10. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 3 hónapja szültem, és meg voltam elégedve. Nem volt fogadott orvosom, de az ügyeletes orvos és a szülésznő is nagyon rendes volt. A szobák 3 ágyasak, van mindegyikhez van wc+zuhanyzó. A baba az első éjszaka a csecsemősőkkel van, utána viszont egész nap Veled van, kivéve amikor reggel elviszik orvosi vizsgálatra, este pedig fürdetni. Nem tudom, hogy még mire vagy kiváncsi, de ha konkretizálod és tudok, akkor válaszolok. Boldog babavárást.
2010. okt. 10. 20:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát így olvastam, hogy csecsemősök nem épp kedvesek, de gondolom embere válogatja. Szoba társaid rendesek voltak? :) Segítőkészek? Nekem első picurkám lesz. Segítenek majd, megmutatják, hogy tartsam szoptatáshoz meg ilyenek? Szülőszoba tényleg korszerű? Még sajnos nem tudtam eljutni megnézni. Pihenni mennyire hagytak napközben? :) Hát így körübelül ezekre nagyon nagyon kiváncsi vagyok. És köszi, hogy írtál.
2010. okt. 10. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a csecsemősök nekem sem voltak szimpik, kivéve kettőt. A nevüket már nem tudom. Nekem is első baba volt. A szobatársaim rendesek voltak, 5 napot voltam benn, tehát 4 szobatársam is volt:-) Ha szólsz, akkor válaszolnak, de maguktól nem segítenek a szoptatásban, ha a szobatársakra gondoltál, akkor Ők segítettek amiben tudtak. De egy kivételével mindenki első babás volt:-) Hagytak napközben pihenni. Korszerűek a szülőszobák. Azt hiszem 5 vagy 6 szoba van. Ha eszedbe jut még kérdés, nyugodtan kérdezz:-) Hány hetes vagy?
2010. okt. 10. 20:27
 5/11 A kérdező kommentje:

30 hetes :) December 17.-re van kiírva csöpség.

Jó sok pozitív dolgot írtál le :) Köszi, jó olvasni :)

Megnyugtató. Olyan sok rosszat mondtak nekem mások általánosságban kórházakról, hogy hihetetlen rossz érzés,aggódalom volt bennem eddig. De te neked mondhatni "friss" élmény volt Máv kórházban, hiszek neked. :) Megkérdezhetem ki volt az orvos aki a szülést vezette, és a szülésznő?

2010. okt. 10. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép karácsonyi ajándékotok lesz:-) Dr. Balog László és Orsi nevű szülésznő volt. A vezetéknevére nem emlékszem. Én is meg voltam ijedve a kórháztól, de amikor megvan a kicsi, akkor már más lesz. Én előtte is benn voltam 2 hetet, tehát sajnos volt időm megszokni:-( És van PIC osztályuk, ami szintén nagyon jó, mert bármi történhet. Azért szültem végülis ott.
2010. okt. 10. 20:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, szép ajándék lesz :)

Hát a doki nem egyezik a fogadott dokimmal, de az Orsi nevet megjegyeztem, hátha meg tudom vele beszélni, ő legyen benn egy kis hála pénzért. Nem szeretnék futószalag hívő szülésznőt kikapni :)

Juppi :D Nagyon köszi, teljesen megnyugtattál.

2010. okt. 10. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
További jó babavárást és nagyon könnyű szülést kívánok. Örülök, hogy megnyugtattalak:-)
2010. okt. 10. 21:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. okt. 10. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jó élménye van a MÁV korházzal kapcsolatban. Megbízható szakemberek! Én sokáig feküdtem a terhespatológián, majd a babám koraszülés miatt a PIC-re került. Mindenhol a nővérek és orvosok kedvesek voltak. Nekem volt fogadott orvosom, ő minden nap benézett hozzám, végig amíg benn voltam. Aztán a PIC-en nagyon jó, felkészült szakemberekkel voltak a babák körülvéve.

Nincs mitől félj, persze biztos vannak olyan emberek akik eleve a hibát keresik de én nem ilyen beállítottságú vagyok. Kórházba mész, nem hotelbe és hidd el ez az egyik legjobb kórház. Én előtte is csak jót hallottam róla és sok ismerősöm szült itt.

Boldog babavárást! Jah és én is karácsonykor szültem :-))

2010. okt. 12. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!