Több gyermekes, császáros anyukák tapasztalatai érdekelnének. A második is császárral született?
Figyelt kérdés
Az első gyerekemmel sok évvel ezelőtt csâszâros voltam fájás gyengeség miatt. Most annyit mondott az orvos, hogy nem biztos hogy megint így alakul.
Viszont azt tapasztaltam ismerős körökben, hogy a második is császárral születik. Be vallom őszintén, félek a spontán szüléstől,mondjuk még igen csak odébb van. mert nem tudom hogy mire számítsak, viszont a császár utáni állapot sem egy leányálom. Köszönöm ha válaszoltok.
2023. máj. 18. 09:26
21/22 A kérdező kommentje:
20-as. Odébb van még. Majdnem egyidősek vagyunk 😊 December 28. Úgyhogy szerintem együtt meséljük majd az élményeket😅
2023. júl. 15. 11:53
22/22 anonim válasza:
Jah jó 😆😆
Nekem is december 29 a dátum mensi szerint. Az első ultrahangon mondta a doki, hogy kisebb, valószínűleg később fogant. A menstruáció is csúszott az utolsó pár alkalommal, biztos később is volt peteérés. Akkor még szoptattam. De ez ugye nem számít a kórházban ugyebááár.... 🙂
20as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!