Melyik kórháznak jobb a szülészete a Szent Margitnak
vagy a Szent Jánosnak?
Figyelt kérdés
Területileg a Margitba tartozom, viszont ha átjelentem magamat a nagyszüleimhez, akkor a János az ellátó intézmény.
Margitban volt már nőgyógyászati műtétem, szépen dolgoztak, jó orvost fogtam ki, de nem volt komoly beavatkozás, másnap mar mehettem haza. A nővérek és a műtős is viszont kegyetlenül bunkók voltak. Ez már 10 éve volt.
Melyikkel járnék jobban? Köszönöm előre is hogy megosztjátok a tapasztalataitokat!
Én a Margitba szültem mind 2 gyermekemet. 2014ben és 2017ben. Nagyon elégedett voltam. Nekem szép elmék maradt. Kedves volt mindenki.
Most a harmadik babával vagyok a 23.hetben. Mivel a Margit kórházban dolgozó akkori orvosom elhunyt ,így oda már nem tudok menni.
Viszont 5 éve egy olyan orvoshoz járok magánban aki a János kórházban dolgozik.2020ban volt egy egy napos nőgyógyászati műtétem. Semmi gond nem volt.
És most a szülés is ott lesz 😊
Szóval engem is érdekelnének a vélemények. Bár eddig elég jókat olvastam.
2023. máj. 17. 08:02
12/15 anonim válasza:
#7 Ne is akarj, az Imre most kicsit lutri. Heti 1 napot a SOTE-ra küldenek át, ha aznap indul meg a szülés, heti egy nap meg a Jánosba.
2023. máj. 17. 08:34
13/15 anonim válasza:
Janost valasztanam en is, baratnomnek kicsit erelyesebben mondania kellett, hogy hagyjak beken, de eleg volt egyszer szolnia, es hagytak allva, majd negykezlab vajudni (a szuleszno akarta javasolni a kitolashoz a fekvest, o elutasitotta, es az orvos is mondta, hogy maradhat, illetve a burokrepesztest is elutasitotta, es az sem volt akkora nagy gond). Egyebkent gyorsanhaladt a szulese, es azert igyis kicsit bele akartak, mint lathatod nyulni, de elfogadtak, hogy o nem akarja, es nem volt ebbol hatranya, nem lettek bunkok.
2023. máj. 17. 10:06
14/15 A kérdező kommentje:
Ideiglenes lakcimet tudok elintezni a XII. keruletbe, ugye igy is tudnak akkor lakhely szerint fogadni a Janos korhazba? Kotelezo UH-kat, laborokat is akkor ott csinalnam a genetikai vizsgalatokat pedig maganban, ugyanott a Janosban dolgozo dokinal. (Dr. Kelemen Csaba)
2023. máj. 17. 10:10
15/15 anonim válasza:
Ha jánosban van dokid, a lakcím nélkül is fogadnak, csak 16.hét előtt kell elkezdeni hozzá járni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!