Eddig nem volt semmi ez már lehet a jele?
Bal oldalt lent a derekam enyhén elkezdett fájni. Bár nem mondanám fájásnak sem csak olyan kellemetlen ilyen sugárzó érzés.
Ez már lehet előjel? Eddig semmi nem fájt sehol. Első baba.
Már betöltöttem a 40et.
Megindítják hamarosan pár napon belül ha nem indul magától.
Most már el is múlt ez a derék fájás. Lehet csak elfekudtem.
Nyákdugó se ment el, igazából már stresszes vagyok hogy na mikor történik.. holnap úgyis megyek vizsgálatra hátha valami biztatót mondanak.
Itt ez a protokoll, betöltöm a 41. hetet és akkor elindítják.
Hát méhszáj vizsgálat már volt egy a héten, mondjuk ez nem volt kellemes... Erőszakkal tágít?? Jézusom.
Az a baj tényleg nulla tapasztalatom van. Elolvastam mindent de gyakorlatban mikor ott vagyok minden más.
Ha nem volt kellemes, akkor már ott próbált tágítani, ennek nem kellene fájnia (meg egyáltalán nem is kellene amúgy nyúlkálnia). A protokoll rájuk nézve kötelező, kötelező megosztaniuk veled, hogy náluk így van, neked viszont egyáltalán nem kötelező elfogadnod. PL. a Szent Imrében is születnek babák a 42. betöltött hét után, annyi, hogy megmondod, akkor jársz inkább naponta flowmetriára, és ameddig minden rendben, addig hagyják, hogy beinduljon magától.
Vagy van olyan orvos, aki vállalja a terminus újraszámolását, hogy nyerj vele időt. Lehet egyébként olyan is, hogy a menzesz alapján írják ki a treminust, a baba viszont később fogan, de ezt nem veszik figyelembe. Ebben az esetben még inkább indokolt lenne az első trimeszteri uh-s méretekhez igazítani a terminust, és visszautasítani az indítást.
Kifejezetten feszített és fájt. Nem mondta el csak hogy méhszáj vizsgálat..
Amit furcsálltam, mert előtte a nőgyógyászom csinált ilyet és az egyáltalán nem volt rossz...
Hát menzesz alapján írták ki, de én tudom mikor fogant mert a férjem akkor volt itthon csak és ráadásul tudtam hogy akkor vagyok termékeny. Az alapján még lenne időm szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!