Szülés után mennyi idővel áll vissza a testsúly a várandósság előttire?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:39
11/12 anonim válasza:
Húú micsoda szerencsés Anyukák vagytok!Nekem sajna feljött 15 kg a terhesség alatt,szülés után lement 7 kg,majd azóta visszajött még 2 kg,igy most 5 hónappal a szülés után van rajtam plusz 10 kg:-((Pedig sokat sétálok,nem zabálok,csak normálisan étkezem,nem tudom hogy kéne lefogyni:-(Úgyhogy ez tényleg mindenkinél más.
12/12 anonim válasza:
Elsőnél-1999-ben 63 kilóval estem teherbe, 81 kilóval szültem, szülés után rögtön lement 11 kg(ebből a baba 4,4 kg)
Majd az évesk során, hol feljött, hol lement pár kiló.
Szóval 2008-ban a máodikkal 67 kilóval letem terhes, 79 kilóval mentem szülni, szülés után megint 67 kiló voltam.
Baba 4 kilós lett.
Modjuk itt terhességi cukorbetegségem volt, szóval az utolsó 3 hónapban kemény CH diétán voltam
A 67 kilós súlyt +/- 1kg szülés óta tartom, ennek másfél éve, még szoptatok
De 63 kiló azóta sem voltam:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!