Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idővel áll...

Szülés után mennyi idővel áll vissza a testsúly a várandósság előttire?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Szülés után annyi voltam, mint amennyivel teherbe estem. Szoptatás alatt feljött 5kg. Van olyan ismerősöm, aki jóval vékonyabb lett, de van olyan is, aki nagyon elhízott. Sok tényező befolyásolja.
2010. okt. 9. 23:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szülés után én is a teherbeesési súlyommal jöttem haza (60kg), azóta eltelt 1 év és lement belőle még 10kg. Ez már sok, így híznom kéne, de nem megy. Remélem már nem megy le több.
2010. okt. 9. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Eddig nem sikerült visszatèrnem az eredeti súlyomhoz. Az elsõ szülès után egy èvvel +2 kg volt rajtam, a második után ehhez jött mèg 3 kg, a harmadik után mèg 3 kg, most 5 hónappal a negyedik szülès után +2 kg. Most elõször fordul elõ, hogy szoptatás alatt is fogyok. Eddig csak akkor kezdtek eltûnni a kilók, amikor már nem szoptattam.
2010. okt. 10. 06:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét szülésnél 2 hét volt.
2010. okt. 10. 09:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Szülés után pár nappal úgy néztem ki, mint terhesség előtt, aztán 2-3 hónap múlva már 10 kilóval kevesebb, lefogytam gilisztára a szoptatástól.
2010. okt. 10. 11:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egyén függő.Van aki soha nem tud visszafogyni,van akinek pár hét alatt sikerül.Lehet genetikai is.Nézd meg anyukádat,nagymamádat.

Én 24 kilót híztam.9 hónapja szoptatom babámat,és most annyi a súlyom mint terhesség előtt.Elméletileg a szoptatós anyukák hamarabb/könnyebben vissza tudnak fogyni.

2010. okt. 10. 11:47
 7/12 anonim válasza:
Összesen 14 kilót híztam, mikor kijöttünk a kórházból volt rajtam még 5, aztán az lement kb 2 hét alatt, de én sajnos nem szoptathattam.
2010. okt. 10. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Erre nincs pontos válasz.

Ismerek olyat akinek pár hét alatt és olyat is akinek soha.

Alkatfüggő, életmódfüggő, és terhességfüggő is.

2010. okt. 10. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Szülés után egy-két hónappal visszaállt a terhesség előtti súlyom,majd pár hónap múlva,szoptatás alatt felszedtem +12 kilót,és ne kérdezzétek,hogy miért,és miért nem figyeltem,vagy vettem észre,mert én sem tudom,és bánom is... Most újra terhes vagyok,ugye a plusz 12-vel kezdtem,azóta fogytam 3 kilót,és most nem tudom mennyi vagyok... :S

Ugyhogy én nem erősítem azon köröket,ahol a szopival lehet fogyni... :(

2010. okt. 10. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Császáros voltam és 8 héttell a szülés után a súlyomnál voltam, de aminek a legjobban örültem, hogy az alakom, a hasam is visszaállt! 31N
2010. okt. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!