Igent mondanátok programozott császárra csak azért, mert az orvos úgy látja, hogy nagy baba lesz és túl vékonyak vagytok hozzá?
165 cm vagyok, 53 kg-ról indultam, jelenleg 64 kg-nál tartok és 32 hetes vagyok.
Meg szerettem volna próbálni a hüvelyi szülést, viszont az orvos az utóbbi két ultrahangon kérdezte, hogy biztos nem gondoltam meg magam? Mert úgy látja, hogy nagy baba lesz, én meg kis sovány vagyok (szerintem amúgy annyira nem vagyok sovány, inkább olyan átlagos, ráadásul eddig már több, mint 10 kg-ot felszedtem és a végéig még van néhány hét).
Lehet, hogy tényleg nagy baba lesz egyébként, mert a férjem is majdnem 5 kg-al született. A családból mindenki azt mondja, hogy hallgassak az orvosra, mert ért a dolgához, és vállaljam be a császárt, anélkül, hogy megpróbálnám hüvelyi úton megszülni.
Szeretném azt hinni, hogy képes lennék rá, de elbizonytalanodtam. Nem tudom, hogyan kéne döntenem. A programozott császár néhány szempontból előnyösebb lenne, bár annak is megvannak a maga nehézségei, mégiscsak egy nagy hasi műtétről van szó. A családban mindenki hüvelyi úton szült eddig, szóval talán nekem is menne, kíváncsi vagyok, de a sok riogatás miatt már félek megpróbálni.
Ti hogyan döntenétek, ha a vékony testalkat lenne az egyetlen indok a császárra?
Nem túl széles a csípőm az az igazság. Próbáltam egy képet keresni, de ezt az egyet találtam, ahol valamennyira látszik,hogy mekkora, 26+4 hetesen készült.
Ezt képből senki nem mondja meg. Le szokták mérni.
Én 159cm, és 56 kilóval simán szültem. A fiam 49 cm, és 4200 grammal született. Semmi gond nem volt.
NIncs az a pénz amiért engedném a császárt hacsak nem életveszélyről lenne szó. Nővérem császáros volt, utána iszonyúan szenvedett annyira fájt neki.
A férjem családjába is ilyen nagy babák voltak 4 4,5 kg az unokaöccse5.5kg val született benne is volt az újságba,hogy óriási bébi született heves megyében.
De nekik az anyukájuk nem volt vékony..senem túl alacsony.
Én nem tudom mennyire befolyásolja ez a szülést nekem 2 héttel mérik nagyobbnak a fiam már hónapok óta ..ezmiaat IS program császárom lesz.
Ha ez melett döntessz az is szülés,nem kell szégyelni a doki tudja a dolgát.De ha akarod még előttr megpróbálhatod a hüvelyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!