Szüléskor mindenki érez nagyfokú álmosságot és fáradtságot?
Nem arra gondolok mikor már 2 napja vajúdik nagy fájdalmak közt a kismama.
Nekem a fájások beindulása után nagyon hamar beköszöntött ez az elképesztő álmosság. Ez a szülés velejárója esetleg az oxi miatt vagy vashiány vagy miért volt ez? A szülésznő azt mondta hogy olyan mintha maratont futnék normális hogy elfáradok, de még nem volt olyan sok fájdalom se előrehaladás akkor.
Nagyon ijesztő volt mert még tudtam hogy nagyon sok küzdelem vár rám és már ott úgy éreztem kifáradtam és elbuktam. Végül császár lett de nem emiatt csak azóta sem értem.
Én nem éreztem. 20 óra vajúdás után volt a mélypont, de akkor már fizikailag voltam fáradt, aztán a kitolásra megint feléledtem. Ha vashiány lenne, akkor azt szülés nélkül is éreznéd. Oxit nem kaptam, de arról sem azt hallottam, hogy álmosságot okoz, inkább elpusztulni szoktak tőle az anyukák.
Lehet, hogy a te szervezeted így reagál a szülésre. De a vajúdás nagy részét csak ki kell bírni, a kitolásra megjöhet attól még az energiád, hogy előtte nagyon fáradt voltál. Én 40 órája voltam ébren és 24 órája vajúdtam, amikor jött a kitolás, de mégis egész vajúdás alatt nem éreztem magam olyan ébernek, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!