Második császárnál kivágják az előző heget? esztétikailag milyen lett a sebetek?vagy hogy kell ezt elképzelni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 17:50
1/9 anonim válasza:
Szia
Gondolom igen.
Hosszabb lett de ennyi.semmi más nem történt vele.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem az előzőt vágták ki, hanem fölé vágtak. Én úgy tudom, hogy ugyanoda nem vághatnak, legalábbis nekem ezt mondták. Összevarrás során hozták össze a kettőt, így lett végül 1. Ugyanakkora, semmivel sem hosszabb a sebem, mint az első után.
3/9 anonim válasza:
Nekem kimetszették. Keloidos volt a heg, gondolom azért is.
Ugyanolyan keloidos lett utána is, de engem nem zavar, a bugyi eltakarja úgyis. :)
Egyébként kb ugyanolyan, max sarkokon látszik a kimetszés (fordított V alakúak)
4/9 anonim válasza:
Egy hegem van. Másodszor is ugyanolyan vékony, halvány lett, de a halványodáshoz kellett idő.
6/9 anonim válasza:
Általában.. de van, ahol nem foglalkoznak vele
7/9 A kérdező kommentje:
De érdekes mindenkinek másabb..
Keloidos mit jelent?ne haragudj de nem tudom :$
2023. ápr. 17. 22:19
8/9 anonim válasza:
Nekem most volt a második csaszaron 3 hete. A régit vágták fel újból,nem is látszik az új.
9/9 anonim válasza:
Nézd meg guglival hogy keloidos heg. Na olyan.
De leírom: ilyen vöröses lilás, puklis,"gilisztás" heg, genetikai adottság hogy így gyógyul a seb. Plasztikai úton szépíthető, ha zavar valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!