Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ér kevesebbet a császáro...

Miért ér kevesebbet a császáros szülés?

Figyelt kérdés

Még nem szültem, de nagyon érdekelne, ki miért érzi feljebbvalónak a hüvelyi szülést?

Én pl csak orvosi segítséggel tudtam teherbe esni. Más császárosnak meg azonnal, spontán megfogant a babája. Szóval, én meg akkor érezzem úgy, hogy nem is vagyok nő, mert nem tudtam spontán teherbe esni?

Bocs, de most a hormonok miatt érzékeny vagyok, és olyan rossz itt olvasni, hogy milyen rosszul érzik magukat a császáros anyukák. Nekik üzenem: Sok hüvelyi úton szült nő meg nem tud teherbe esni segítség nélkül. És igenis, mindenki ugyanolyan ÉDESANYA, függetlenül a teherbeesése, és a szülése módjától. Nem azért lesz valaki nő, mert keresztülcsúszik a hüvelyén egy ember, vagy, mert konkrétan pénisz juttatta belé a hímivarsejteket. Ébredjetek már fel!!!!

Mégegyszer bocsánat mindenkitől, de ezt le kellett írnom...

2010. okt. 8. 13:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
41%

azért érzem magam többnek, mert nem futamodtam meg ez elöl a kihívás, nehézség elöl. Ha mondjuk egy önként császárt vállalt ember szeret nyilvánvalóan ostoba emberekkel vitatkozni ( amit én egyszerűen gyűlölök) akkor neki szíve joga azt érezni, hogy több nálam ezért.

Az pedig egyáltalán nem szimpatikus, hogy szerinted a nőkkel a szülés miatt kib*szott az élet! Szülni életem egyik legcsodálatosabb élménye volt és amíg csak élek, hálás leszek a sorsnak, hogy nőnek születtem. (de ez a téma már megint máshova vezet...)

2010. okt. 21. 14:57
 22/40 anonim ***** válasza:
68%

14:21 - Hú ez nagyon durva történet! Minek vállal az ilyen gyereket? Mi lesz, ha éjszaka sír a gyerek? Nem kel fel hozzá, nehogy karikás legyen a szeme?

Én magánklinikán akkor cseréltem le a dokimat, mikor azt kezdte számolgatni, hogy 6 kiló hízással, milyen gyorsan nyerhetem vissza az alakom!

2010. okt. 21. 14:57
 23/40 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is feltűnt, otthon szülni lehet sőt már majdnem kötelező, de a programozott császár ellen kikelnek magukból.

Pedig lehetne statisztikát idézni (ugye az otthon szülés biztonságosabb, mint a kórházi mert...)és a császár mennyivel biztonságosabb és ahhoz nincs joga egy anyának, hogy a számára legbiztonságosabbnak ítélt módon hozza világra gyermekét? Miért?

Én egyébként hülye módon sírva fakadtam, mikor mondták, hogy császár lesz, de a mai eszemmel, mert utána beleástam magam a témába csak és kizárólag császárral szülnék és szerencsére a második baba is császáros volt, a harmadik pedig két császár után automatikusan császár. És ezt nagyon nagy szerencsének tartom. És nem is értem azokat az embereket, akik hüvelyi úton akarnak szülni- én meg náluk tartom többre magamat, mert sikerült császárral.

2010. okt. 21. 15:01
 24/40 A kérdező kommentje:
Unokatestvéremnek 2 éve szülés közben úgy szétszakadt a vaginája 17 óra vajúdás után, hogy átrepedt a hugycsöve és a végbele is. Eltört a farokcsontja és egy bordája, ahogy kinyomták-húzták belőle a gyermekét. A mai napig nem jött rendbe, de nagyon nem ! Én csak remélni tudom, hogy kisebb sérülésekkel kibírom. És igen, nagyon félek a szüléstől, és szívesen kihagynám... Szerencsés vagy, hogy életed legszebb élményének tudhatod.
2010. okt. 21. 15:06
 25/40 anonim ***** válasza:
41%

Na igen, az otthonszülés...

Itt van pl az abortusz. Törvényesen dönthetsz arról, hogy megtartasz-e egy babát vagy sem, de arról nem, hogy hogyan szülsz?!

2010. okt. 21. 15:06
 26/40 anonim ***** válasza:
55%

Én is császárral szültem és nem bánom sőt,nekem mindegy hogyan de meglett a babám és egészséges lett,mint később kiderült nem hiába volt a császár,belesem gondolok mi lett volna vele...!

Nem érzem magam rosszul sem kevesebbnek miatta és nem is bánt a dolog,nekem így is szép élmény volt:-)

2010. okt. 21. 15:12
 27/40 anonim ***** válasza:
71%

15.01-es szerintem nem magadat kéne a császáros szülés miatt nagyra tartani hanem a dokidat aki megcsinálta ezt a műtétet.

Egyébként miért nem tökmindegy, ki hogyan szül? Mindenképpen kellemetlen és fájdalmas, de a végeredmény a lényeg és , hogy mindenki épségben legyen utána.

Ezek a rémtörténeket, kedves kérdező szerintem ezeket nem is kéne nagydobra verni, mert elmegy a kedve a hüvelyi úton szülni vágyóknak, már ne is haragudj.

2010. okt. 21. 15:27
 28/40 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Igen, igazad van, ezeket jobb, ha titkoljuk........
2010. okt. 21. 15:30
 29/40 anonim ***** válasza:
34%
Igazad van! Nem az a lényeg hogy hogyan jön ki, meg hogyan ,,megy be" hanem az hogy a te petesejtedből van! Hiába hozza valaki világra donorpetével term. úton a gyerekét, attól még nem ő lesz az anyja, hanem az, aki petesejtjéből van.
2010. okt. 21. 15:30
 30/40 anonim ***** válasza:
58%

Na látom nem érted.

Nem ezt mondtam, csak ha végigolvasod a netet, több rémtörténet van, mint könnyű szüléses.

De kötekedj nyugodtan, ettől nem lesz könnyebb senkinek.

2010. okt. 21. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!