Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki 2x szült császárral a...

Aki 2x szült császárral a második milyen volt?

Figyelt kérdés

Gyorsabb a felépülés?lassabb?

Vagy első rossz volt második jobb?

Mik a tapasztalataitok?

2023. ápr. 4. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Szia pont ugyan az. Gyors felépülés. Kevés fájdalom!
2023. ápr. 4. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kellemesebb volt a második. Hamarabb felgyógyultam, és a fejfájás sem kapott el. Cserébe viszont kötényhasam maradt.
2023. ápr. 4. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4hete volt a 2.császárom.Sokkal gyorsabb volt a felépülés,habár az első pár nap rosszabbnak tűnt.A 2.császár hüvelyi szülésnek indult,csak annyi volt a gond,h.az előző hegem elvékonyodott ahogy lettek a fájások,és 4kiló feletti baba lett.Nagyon jól éltem meg a vajúdást,jó hangulatban,nyugodtan.Az első az másabb volt,ott a baba a vajudás alatt veszélybe került leesett a szívhang ott sürgősségi császár lett,azt rosszul éltem meg,de viszonylag akkor is hamar felépültem.Hegem most érzékenyebb,pl.a mai időjáràs miatt is.
2023. ápr. 4. 13:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Megnyugtató !remélem nekem is gyors lesz a felépülésem

Mekkora a nagyobb gyermek?

2023. ápr. 4. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
4éves lesz májusban.🥰Mikorra vagy kiírva?Nálatok milyen idős a nagy?
2023. ápr. 5. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Május 13ra van a terminus de kb 1 hettel előtte lesz program császár.

Majdnem 2 lesz mire szülök :$ :)

2023. ápr. 5. 14:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nekem nagyob rosszul alakult a császárom. .

A babával minden rendben neg elvileg a műtéttel is..

DE az infúzió bekötésekor szétszurkáltak,szétrobbant egy vénám amitől még most is szép kék a fél karom..

A katétert ugy kihúzrák hogy 1 hét után ekkezdett fainul fájni...a kórházi hazajövetel után 4 napig felkelni se tudtam annyira fájt a fejem(a beteghordó rosszul emelt áz a műtőasztalról).

Majd mire a fekfájás elmúlt vártam volna ajavulást addigra elkezdett gennyezni a sebem

Rögtön vissza dokihoz..azóta is járokkötözésre 2 naponta hogy a gyulladást ellenőrizzék.

2 napig derékszögig tudtam felállni az is kb 30 perc alatt iszonyat nagy fájdalmakkal.

Tegnap voltam dokinál ma úgy jártam,hogy feküdtem felakartan kelni és ahogy kitakaróztam megláttam hogy ilyen véres narancssárga színű minden is..Rögtön vissza a dokihoz a kórházba.

Dupla kötözés hidrogén stb minden.

Most várom a csodát,hogy mikor gyógyulok meg :)

2023. máj. 18. 18:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért
2023. máj. 18. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!