Nagyon nagy maradt a hasam. Másnak is ilyen volt? Már nem fog változni? Többi lent.
10 hét, még friss a dolog, ne legyél elkeseredve. Bár nem vagyunk egyformák, ilyen paraméterekkel született a fiam, ennyit is híztam, no meg a hasam is ilyen volt.
Ami nekem segített, az a séta és ezt komolyan mondom. Nem 10 hetes babával, olyan 5 hónapos volt mikor kezdtem, szépen beraktam hordozóba, magamra csatoltam és legalább 1 órát sétáltam minden nap. A mentális egészségemnek is jót tett és kB 3 hónap alatt szinte teljesen lapos lett a hasam, fogytam is elég sokat.
Ez nem megy egyről a kettőre, nagyon szerencsés akinek egyből visszamegy a poci, tudom most nagyon magad alatt vagy emiatt, sok változáson megy át a test ilyenkor, szóval adj időt magadnak. Erősödj meg először, pihend ki a szülést, aztán próbáld ki esetleg amit javasoltam, hátha neked is segít.
Türelem!
Nekem mikor visszaállt a súlyom, akkor visszament a hasam is, de nem azonnal. Ez alkati kérdés is.
( minden gyerekemet 30 felett szültem)
Aztán azt kell kideríteni, hogy nincs-e szérnyílva a hasizom…
Ha igen, akkor azt zárni kell gyógytornával, ha lehet.
Gratulálok es kitartás
165cm vagyok én is. 68kg-val lettem terhes, 72kg-val mentem szülni 1.5éve.
Azóta diétázok, sportolok (személyi edzővel) az istenért nem tudok 70ala menni. A hasam meg.... a mai napig undorító.
Abban bízok, ha abbahagyom a szoptatást megindul lefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!