Természetes szülés után milyen eszközök váltak be, mi az ami feltétlen szükséges?
Igazából minden érdekel. Vérzés felfogására, gátsebre, mellbimbó kisebesedésére mi vált be? Ha esetleg nagyon megindul a tej, melyik a legjobb melltartóbetét? Eldobható melltartóbetétből mennyivel érdemes készülni a kórházba?
Illetve mi az az eszköz, amire egy először szülő nő nem gondol, de hasznos lehet szülésnél/kórházi napokra?
18# vagyok. Igen, a kaja kimaradt. Egy-két előrecsomagolt valami lapuljon a táskába vész esetére, de nálunk sokan rendeltek, vagy apuka hozott be valami jót. Hazai kosztot, péksütit, stb.
Én meg irigyellek 20-as! :) Mindenkit, akinél ez jól alakult, mert tudom, hogy én ultra nagyot sz*ptam. Azért biztosan nem ez az alap. Itt is tök jók az 1-2 személyes alapítványi szobák (és igyekeznek alap esetben nem telepakolni a 4 személyeseket sem), de annyira összetorlódtunk abban a pár napban, hogy az első 16 órában pl. nem is volt hely a gyermekágyon egyáltalán, nemhogy alapítványi szobában... Már annak is örültem volna, ha a szekrénybe beállítanak a gyermekágyas osztályon, csak végre a kislányommal lehessek. Szerintem ez a mai világban végtelenül szomorú és számomra elfogadhatatlan.
21
Ezek nem alapítványi szobák, mindenki aki Kecskeméten szül ilyenbe kerül. 2014-ben a régi kórházban született a nagyobb lányom, ott még fizetni kellett érte. Szerencsére pont volt szabad
De 2020-ban amikor a kisebb lányom született az új kórházban ott már csak 2 ágyas szobák voltak saját fürdővel amiért nem kellett fizetni, nem is volt más választási lehetőség
Igen, értettem. Nálunk sajnos nem így van, ezért írtam hozzá a körítést. :)
Szerintem nagyon fontosak a körülmények, amiben az ember az első napokat tölti a babájával. Tök jó, hogy valahol állami szinten is emberi környezet adott ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!