Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés után...

Természetes szülés után milyen eszközök váltak be, mi az ami feltétlen szükséges?

Figyelt kérdés

Igazából minden érdekel. Vérzés felfogására, gátsebre, mellbimbó kisebesedésére mi vált be? Ha esetleg nagyon megindul a tej, melyik a legjobb melltartóbetét? Eldobható melltartóbetétből mennyivel érdemes készülni a kórházba?

Illetve mi az az eszköz, amire egy először szülő nő nem gondol, de hasznos lehet szülésnél/kórházi napokra?

2023. ápr. 3. 17:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

18# vagyok. Igen, a kaja kimaradt. Egy-két előrecsomagolt valami lapuljon a táskába vész esetére, de nálunk sokan rendeltek, vagy apuka hozott be valami jót. Hazai kosztot, péksütit, stb.

Én meg irigyellek 20-as! :) Mindenkit, akinél ez jól alakult, mert tudom, hogy én ultra nagyot sz*ptam. Azért biztosan nem ez az alap. Itt is tök jók az 1-2 személyes alapítványi szobák (és igyekeznek alap esetben nem telepakolni a 4 személyeseket sem), de annyira összetorlódtunk abban a pár napban, hogy az első 16 órában pl. nem is volt hely a gyermekágyon egyáltalán, nemhogy alapítványi szobában... Már annak is örültem volna, ha a szekrénybe beállítanak a gyermekágyas osztályon, csak végre a kislányommal lehessek. Szerintem ez a mai világban végtelenül szomorú és számomra elfogadhatatlan.

2023. ápr. 4. 18:49
 22/24 anonim ***** válasza:

21

Ezek nem alapítványi szobák, mindenki aki Kecskeméten szül ilyenbe kerül. 2014-ben a régi kórházban született a nagyobb lányom, ott még fizetni kellett érte. Szerencsére pont volt szabad

De 2020-ban amikor a kisebb lányom született az új kórházban ott már csak 2 ágyas szobák voltak saját fürdővel amiért nem kellett fizetni, nem is volt más választási lehetőség

2023. ápr. 4. 19:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Igen, értettem. Nálunk sajnos nem így van, ezért írtam hozzá a körítést. :)

Szerintem nagyon fontosak a körülmények, amiben az ember az első napokat tölti a babájával. Tök jó, hogy valahol állami szinten is emberi környezet adott ehhez!

2023. ápr. 4. 21:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Bocsi akkor én olvastam félre, kicsit hosszú volt a nap 🙂
2023. ápr. 5. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!