Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II-n mikor engedtek haza...

SOTE II-n mikor engedtek haza szülés után?

Figyelt kérdés
2022-ben vagy idén szült nőket kérdezem elsősorban
2023. ápr. 2. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
2022. június 23-án este 6-kor szültem, 26. reggel engedtek haza. Ha dél előtt megszülök, 25. reggel mehettem volna.
2023. ápr. 2. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
nyáron tesóm 5napot volt bent, mert sárgult a pici
2023. ápr. 2. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan 24 orat voltam bent igaz en a legvegere ertem be, kb 20 percre ra megvolt a gyermek. 😁

Tavaly julius vege.

Otthon vart a masik akit meg szoptattam. Mivel ot nem engedtek be igy en mentem haza a kisebbel. Sajat felelossegre.

2023. ápr. 2. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Előre szoktál, hogy haza fogsz menni? Problémáztak vele? Kellett extra vizsgálatokra menni? Bocsi, hogy belepofátlankodok, de nagyon szeretnék én is előbb hazamenni. #1
2023. ápr. 2. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam h szoptatatok es h belehet e hozni a nagyot emiatt. Nemet mondtak. En meg a kotelezo idot toltottem bent. Masnap reggel a viziten mondtam h irjak meg a papirokat mert delben hazamegyek sajat feleossegre. Megvizsgaltak a babat is, nem tudom h ez extra volt e. Megvolt a kozelezo 24 ora mehettem. Tejem volt (jo hogy hiszem a nagy meg szopott) Masnap ment be a ferjem a papirokert. Harmadnap az anyakonyves cuccokert. Annyi h megkerdeztek a gyerekdokit h valalja e h 3 napig minden nap ranknez. Valalta. Aznap delutan a vedonovel jottek is, majd meg a heten vegig (4 nap).
2023. ápr. 2. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Akkor nem kellett magán neonatológus meg hasonlók. Nekem is pici lesz a nagy babám, amikor a kisebb születik, nem akarom sokáig otthagyni.
2023. ápr. 2. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriába pl 1 nap után kiis raknak mindenkit, aki egészséges.

Itt se tarthat benn senki, saját felelősségre hazamehetsz.

2023. ápr. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!