Törvényszerű, hogy szülés elötti napokba, hetekbe már rosszul érzi magát nagyon az ember?
szia
nekem úgy volt, hogy kb. a 33.héttől nagyon kemény joslófájásaim voltak,aztán a kiírt nap elött egy héttel,volt egy nagyon jó napon.nem fájt semmim,szuperül éreztem magam.aznap este 11kor elfolyt a magzatvízem, hajnali 5kor jöttek a fájások,d.e.11re megszületett a kisfiam.
szóval aznap minden oké volt nekem.
sok boldogságot
5hós kisfiú anyukája
Én a szülés előtti 2 hétben jobban voltam, mint valaha életemben:-)
Szóval egyáltalán nem törvényszerű. Nekem sem volt semmi, de semmi tünetem, csak nagy volt a hasam:-)
Nem igaz!
Fogalmad sem lesz róla!
Én előtte nap még úszni voltam, jókat ettem, aztán éjfélkor arra ébredtem, hogy folyik a magzatvizem.
Nem.
(Maximum egy kicsit már nehezebben bírod a súlyod és vizesedik az arcod, kezed, de ez előfordulhat korábban is.)
Én pl. annyira elememben voltam, hogy sütöttem, főztem, mosogattam, mint egy őrült, mert jöttek hozzánk. Éjfélkor meg beindultak a fájások. De a fájásokat leszámítva a közérzetem nem volt rossz (nem volt hányinger, v. ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!