Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden esetben van előjele a...

Minden esetben van előjele a szülésnek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl: leszáll a has, hasmenés, étvágytalanság, hányás, arcpuffadás...stb. Kíváncsi lennék kinek hogy kezdődött! 36 hetes kismama vagyok és csütörtökön is hánytam meg ma is, a semmiből jön a hányinger. Napi 15-20 keményedik a hasam. Nem sűrű ez még ennyi idősen? Igaz 29 hetesen feküdtünk kórházba 2 éjszakát mert koraszülés veszélye állt fent. Nekem a doki nem mondta hogy ne szedjem 36 hét után a MagneB6-ot (3X2 szedem) és most nem tudom mi lenne jó. Csökkentettem kevesebbet szedek, kedden megyek NST-re megkérdezem. Mióta keveset szedek keményedek szépen! Éjszaka is felébredek rá!

Boldog babavárást mindenkinek!

2008. dec. 28. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 38 hetes vagyok és nekem is keményedik a hasam, fel van puffadva az arcom, szurkálj a hasam teljesen lent, fáj a derekam...Nem tudom hogy ezek már azok a jelek-e, mert az első gyermekemnél nem volt jele csak a keményedés és talán még annyi hogy előző este siró görcöt kaptam,(nem vagyok egy sirós fajta) és ezt viszont sok mindenkitől hallottam hogy előtte való napokban nagyon érzékeny lett és sokat sirt.Kiváncsi vagyok én!!!A magneB6-ot a betöltött 36 hétig engedélyezte nekem az orvosom.Azt mondta hogy utánna hagyjam abba mert nem fog beindulni a szülés.

Könnyű szülést kivánok!

2008. dec. 28. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!leszáll a hasad,elkezdesz kinyílni,nst-én több méhösszehúzódásokat mutat,gyakori jóslofájások,puffadás,nyákdugó távozása,derékfájdalom,esetleg vérzés,vagy folyás.
2008. dec. 28. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan semmi előjele nem volt,amikor bementem a khzba már két és fél ujjnyira nyitva voltam(nem volt semmilyen fájásom-jósló sem-nem tudom mikor nyíltam ki)a hasam se szállt le,a magzatvíz sem folyt el,a hasam se keményedett,és az NST se mutatott semmi extrát.Ehhez képest 3 órával később már meg is született a kisfiam.Embere válogatja.Könnyű szülést.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 28. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A magnéziumot hagyd el, mert késlelteti a szülést. Fokozatosan , szedj 3X1-et majd 2X 1-et majd 1X1-et és ne szedd-kétnapi váltásban.

Én is 29 hetesen voltam kórházban visszatartáson, és 8 napot túlhordtam.

Semmi tünetem nem volt, a hasam nem ment lejjebb, nem fájt, nem vizesedtem, semmi. Néha volt hasmenésem, de jóval a szülés előtt.

Mindenkinél más...

2008. dec. 29. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két nappal a szülés előtt nagyon bevizesedett a lábam, és megszállt a fészekrakó ösztön, pörögtem ezerrel, mindent elintéztem. Aztán a magzatvíz kezdett szivárogni. Könnyű szülést kívánok.
2009. jan. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!