Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2022 januar vegen szultem szakadt ,repedt minden kivul es belul a huvely fal is. A gatvarras miatt tangat a mai napig kenyelmetlen hordani. Nagyon csunya az esztetikaja is szerintem el is lett rontva. Szeretnem ujra varratni
2023. márc. 16. 12:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
18# Most visszanéztem,de hol írta a kérdező,hogy 22? :D Vagy csak én nem látom?Mintha a 22 olyan gyerek vagy tinikor volna... Szerintem a kérdező amúgy 1 példát hozott a tangával. Egyébként majd az orvos és aki kompetens eldönti,hogy állja-e a tb vagy sem,még jó hogy nem a gyakorisokon múlik ez. :D A császárheg engem nem zavar amúgy,de szerintem egy elrontott gátvarrás rosszabb tényleg. De gondolom egy elrontott császárhegtől tudsz nadrágot húzni pl.:D Egyébként nálunk a férjemmel történt 1x egy baleset,szétnyílt a karja,persze akkor este annyira sietve gyorsan trehányul varrták be az SBO-n,hogy konkrétan utána még az eü-s kollégáim is csak néztek nagy szemekkel,hogy hogy néz ki hüledezve... mondjuk lehetett volna ezt is normálisan és még sok ilyen sztori van. Úgyhogy eltudom képzelni,hogy a kérdezőnek is hasonlóan fantasztikus lehet a helye,ráadásul őt még zavarja a mindennapokban is.
2023. márc. 17. 14:23
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as komment.

12es...koszonom szivembol szoltal 22 vagyok nem szeretnek eletem vegeig nagyibugyit hordani😀

Nekem gyerekként volt egy nagyon súlyos betegségem és velem egy szobában mondta a sebész a másiknak, hogy nem vart össze szépen, mert úgysem fogom ezt túlélni. Hát kösz. Két elkepesztően ronda 15 centis vágás van mindkét térdem alatt. :(

(Nem a 18-as voltam.)

2023. márc. 17. 14:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor örülök, hogy császár lett végül. Kérdező, akinél szültél mit mond?
2023. márc. 17. 15:34
 24/25 anonim ***** válasza:
21# vagyok,ja tényleg,azt nem láttam.
2023. márc. 17. 15:37
 25/25 A kérdező kommentje:
23as..nem a kezelo orvosnal szultem odaig nem ertem el mikor beindult a szules..az idegen orvos maga is csodalkozott hogyan szakadtam szet ennyire tudta hogy ő hibazott..de még a varrast is elrontotta..mamam volt bent vrelem a szulesen ő eü-s volt regen megmondta a magaet az orvosnak nem tagadta hogy az o hibaja..de vele semmikepp nem akarom ujra varratni
2023. márc. 17. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!