Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2022 januar vegen szultem szakadt ,repedt minden kivul es belul a huvely fal is. A gatvarras miatt tangat a mai napig kenyelmetlen hordani. Nagyon csunya az esztetikaja is szerintem el is lett rontva. Szeretnem ujra varratni
2023. márc. 16. 12:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Tapasztalatok alapján csak azt fizetik, ami nélkül feldobod a talpad. De ha a háziorvost felhívod, szerintem ő meg tudja mondani, hogy tud - e erre beutalót írni. Vagy nőgyógyász, csak őt általában nem lehet felhívni, csak személyesen menni.
2023. márc. 16. 12:31
 2/25 anonim ***** válasza:
41%

Hát ha erre hivatkozva oda állítasz az orvos elé minimum az hogy szembe röhög 😁🤣

Kényelmetlen tanga miatt??? Viccelsz???

2023. márc. 16. 12:31
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
Hát ezt így biztosan nem.
2023. márc. 16. 12:32
 4/25 A kérdező kommentje:
Kettes...nyilvan nem a kenyelmetlen tanga miatt fogok ujra bevallalni 6 het fajdalommal teli napot....nekem elrontottak a varrasom szinte majdnem nyilt sebes a mai napig..a gyerekem labat tolofajas nelkul rantottak ki belolem akkor szakadt minden ott lent..ha nem fedezi a tb az sem problema csupan kerdes volt
2023. márc. 16. 12:34
 5/25 anonim ***** válasza:
37%
Off, de a tanga amúgyis nagyon egészségtelen és higiéniai szempontból a legrosszabb választás.
2023. márc. 16. 12:35
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Pedig a kérdésedben a kényelmetlen tangára hivatkozott meg esztétikára...
2023. márc. 16. 12:38
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Ki a fene kérdezte, hogy higiénikus-e a tanga?!

Mindenképp kérdezz utána több helyen, hátha valahol tudnak ebben segíteni. Háziorvos, nőgyógyász, plasztikai sebész.

2023. márc. 16. 12:41
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Én tudok segíteni, mit fogadhatnak el. Írj privátot, ha van időd.
2023. márc. 16. 13:03
 9/25 anonim ***** válasza:
15%

8!

És így veszitek el a tb-s helyeket azoktól akiknek tényleg komoly problémájuk van...gratulálok

2023. márc. 16. 13:07
 10/25 anonim ***** válasza:
85%
Pszichológus szakvéleménye alapján elég sok plasztikai műtétet fedez a tb.
2023. márc. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!