Gátvarrás javitást fedezi a TB?
Biztos, hogy szebben-jobban is lehetett volna azt csinálni, vagyis teljesen jogos igényed, hogy ha már egyszer nem jól csinálták, a TB költségén csinálják meg újra jól. Nyilván nem olyan, mint egy műhiba, nem érdemes pereskedni miatta, de annyira tartsuk már a pácienst (nem is beteget, mert a szülés nem betegség), hogy ha valami az állam költségén el lett rajta cseszve, akkor az állam költségén helyre is kéne hozni.
Ha pl. ugyanez egy magánklinikán történt volna, fogadok, hogy garanciában megcsinálnák. És örülnének, ha nem kelted rossz hírüket emiatt.
Nyilván 22 évesen, ilyen felfogással nem kellett volna gyereket szülni. Zavar a tanga..... remélem kamu kérdés és csak egy fotelben ülő, unatkozó tini vagy.
Engem meg zavar, ha a császár hegemhez hozzáér bárminemű ruhadarab. De Isten ments hogy még 1x felvágassam emiatt a hasam. Az idő sokmindent orvosol. Türelem kéne hogy meggyógyuljon, nem tanga.
18as... azert mert kenyelmetlen szamomra egy bugyu viselese ne allapitsd mar meg hogy nekem nem kellett volna szulni 😀
Ez aztan az igazi erett felfogas!😂 egyebkent is egy csaszar heg egeszen mas mint egy gatvarras. A gatvarrast el lehet rontani sok esetben el is rontjak a csaszar hegre ez nem vonatkozik...ehez mar nem kell turelem mert a gatvarras gyogyulasi ideje 6het es 1 ev telt el ez mar valtozni nem fog..ha engem zavar teszek ellene akkoris ha az olyan unatkozoknak nem tetszik mint te😀 ha neked is van bajod oldd meg a hegeddel kapcsolatos problemaid ne itt kotekedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!