Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Gátvarrás javitást fedezi a TB?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2022 januar vegen szultem szakadt ,repedt minden kivul es belul a huvely fal is. A gatvarras miatt tangat a mai napig kenyelmetlen hordani. Nagyon csunya az esztetikaja is szerintem el is lett rontva. Szeretnem ujra varratni
2023. márc. 16. 12:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a kéretlen véleménynyilvánítás, egymas ellen uszítás nagyobb gond a társadalomban. De kinek mi. Puszi
2023. márc. 16. 13:11
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
És ha azért akarja megműttetni, mert zavarja a tanga, ahhoz mégis kinek mi a franc köze van?? Bele kellene törődnie?
2023. márc. 16. 13:36
 13/25 A kérdező kommentje:
12es...koszonom szivembol szoltal 22 vagyok nem szeretnek eletem vegeig nagyibugyit hordani😀 nekem egyebkent is a varras elott az volt a kenyelmes
2023. márc. 16. 15:13
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Ne azt mondd az orvosnak, hogy a tangaban kènyelmetlen, hanem minden bugyiban. Ès akkor jobb esèllyel figyelembe veszik, hogy az ő hibàjukbòl csökkent az èletminősèged, ès megcsinàljàk TB-re.
2023. márc. 16. 15:27
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Biztos, hogy szebben-jobban is lehetett volna azt csinálni, vagyis teljesen jogos igényed, hogy ha már egyszer nem jól csinálták, a TB költségén csinálják meg újra jól. Nyilván nem olyan, mint egy műhiba, nem érdemes pereskedni miatta, de annyira tartsuk már a pácienst (nem is beteget, mert a szülés nem betegség), hogy ha valami az állam költségén el lett rajta cseszve, akkor az állam költségén helyre is kéne hozni.

Ha pl. ugyanez egy magánklinikán történt volna, fogadok, hogy garanciában megcsinálnák. És örülnének, ha nem kelted rossz hírüket emiatt.

2023. márc. 16. 16:01
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
15#-el egyetértek. Meg mi az,hogy elveszi a helyet mástól?? Basszus...el lett valami cseszve,igen is csinálják meg tb-ből. Arról nem beszélve,hogy aztán a tb nagyon ki van ám használva.....fizetsz a nagy semmiért,utána ha éppen pár év alatt 1x is beteg vagy,akkor meg telefonon meggyógyítanak...vagy nem.
2023. márc. 16. 16:16
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Ez simàn műhiba. Nem akkora, hogy perelhető legyen, de kiràngattàk a kèrdezőből a gyereket, evvel sèrülest okozva, ès rosszul is varrták össze. Mi legyen TB àltal fedezett, ha nem ez?!
2023. márc. 16. 18:32
 18/25 anonim ***** válasza:
12%

Nyilván 22 évesen, ilyen felfogással nem kellett volna gyereket szülni. Zavar a tanga..... remélem kamu kérdés és csak egy fotelben ülő, unatkozó tini vagy.

Engem meg zavar, ha a császár hegemhez hozzáér bárminemű ruhadarab. De Isten ments hogy még 1x felvágassam emiatt a hasam. Az idő sokmindent orvosol. Türelem kéne hogy meggyógyuljon, nem tanga.

2023. márc. 17. 11:14
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
18 és kit érdekel, hogy téged mi zavar? Miért kéne hagyni, hogy valami rossz legyen, ha lehet rajta változtatni?
2023. márc. 17. 11:54
 20/25 A kérdező kommentje:

18as... azert mert kenyelmetlen szamomra egy bugyu viselese ne allapitsd mar meg hogy nekem nem kellett volna szulni 😀

Ez aztan az igazi erett felfogas!😂 egyebkent is egy csaszar heg egeszen mas mint egy gatvarras. A gatvarrast el lehet rontani sok esetben el is rontjak a csaszar hegre ez nem vonatkozik...ehez mar nem kell turelem mert a gatvarras gyogyulasi ideje 6het es 1 ev telt el ez mar valtozni nem fog..ha engem zavar teszek ellene akkoris ha az olyan unatkozoknak nem tetszik mint te😀 ha neked is van bajod oldd meg a hegeddel kapcsolatos problemaid ne itt kotekedj

2023. márc. 17. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!