Készültetek a szülésre, hogy gyorsabban menjen?
Vicces elképzelés, de attól, hogy otthon kakilsz és fürödsz, nem lesz gyorsabb a szülésed. Az, hogy indítanak, nem jelenti azt, hogy gyorsan megszülsz.
Azért van esélyed gyorsabb szülésre, mert 2. De ez sem garancia semmire.
Én se értem, ettől miért lenne gyorsabb a szülés.
Persze fürödtem, úgy mentem be, de nálunk pl. van beöntés
2x szültem. Én sem értem a kérdést
Úgy veszem ki a szavaidból, már szültél. Akkor lehetne annyi eszed, hogy tudd, marhára nem ezen múlik.
Ha egy szülés beindul rendesen, akkor senki nem fog váratni veled, hogy a kúp hatni kezdjen. Illetve minek kellett volna fürdeni elötte?!
Semmit nem befolyásol a szülés folyamatán
Mi van?
A szülés nem kezdődik hamarabb azért, mert meg vagy fürödve vagy kakáltál.
Úgy teszek inkább, mintha nem is olvastam volna ezt a kérdést🤣
A kúp felesleges volt, ha azt hiszed, hogy attól kitisztulsz lent, és nem lesz "baleset" a kórházban. Szülés előtt otthon elmenni wc-re?
Én aznap amikor szültem egész nap kakálni jártam... de még bent a kórházban vajúdás alatt is (én az egész vajúdás alatt a wc-n ültem, ha éppen nem volt rajtam ctg) + a kitolásnál is sikerült bekakálnom annak ellenére, hogy beöntést is kaptam. Szóval zuhanyozhattam én otthon szülés előtt, de nem éreztem magam tisztának a kórházban.
Hát nálunk ha indítanak, akkor előző este be kell feküdni, mert kapsz ballont.
De amúgy szerintem a kérdező arra gondol, hogy reggel bemegy indításra és nem indítják, amíg meg nem fürdött és el nem használta a kúpot. És ezt az időt akarja megspórolni. Kérdező, én a helyedben ezt egyeztetném ott a kórházban. Ha holnap kell menni, nyilván má késő, de ha nem, egy telefont megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!