Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Készültetek hálapénzzel az...

Készültetek hálapénzzel az ügyeletesnek?

Figyelt kérdés

Ez mennyire illendő és gyakori? És inkább az illem miatt adják, vagy valóban hálából, már aki hálás? Nálatok ez hogy történt?

Olyanok válasza érdekel, akik ügyeletesnél szültek, fogadott orvos más téma.

2017. jún. 12. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Bevallom, hogy nem készültünk, de a hazajövetelünk napján kapott, a párom megkereste az osztályon, és ő adta át. Maximálisan megérdemelte, végtelenül kedves, türelmes és lelkiismeretlelkiismeretes volt, ennél jobb egy választott orvos sem lett volna jobb.
2017. jún. 12. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Én is elégedett voltam a doki es a szülésznők munkájával is,kedvesek és figyelmesek voltak,de mi nem adtunk senkinek semmit. Azért döntöttünk az ügyeletesek mellett,mert úgy gondoltuk inkabb a babánkra költjük azt a pénzt. Mikor kiengedtek szépen megköszöntem mindenkinek a figyelmet és a munkájukat és ennyi. Kapnak fizetést...
2017. jún. 12. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ha addig nem fogadok orvost, akkor ügyeletesnél fogok szülni. Szerintem készülni fogunk pénzel, de meglátjuk hogy adunk-e és mennyit.

Szerintem inkább illemből adják sokan. Vagy előre odaadják, remélve, hogy rendes ellátást kap az anyuka.

2017. jún. 12. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Készültünk, de azért kapta meg a doki is és a szülésznő is, mert tényleg maximálisan elégedettek voltunk.
2017. jún. 12. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem készültünk, de őszintén nem is tudom melyik doki volt velem...

3 doki váltotta egymást, az utolsóra nem is emlékszem mert addigra nagyon kimerült voltam..

A szülésznőnek akartunk ajándékot adni, de kizártuk, hogy pénzt. Inkább kávé, édesség, stb csomagot gondoltunk, de aztán úgy elrepült a 3 nap, hogy nem jutottunk el odáig sajnos..

2017. jún. 13. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Dokim fogadott volt de a szülésznő nem.

3x szültem.Mind3x adtam az ügyeletes szülésznőnek mert nagyon kedves volt.

2017. jún. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!