Potom 50ezer ft-nyi krémet és 20ezer ft-nyi bogyót szedtem be.
Szülőszobába lépve 1db csíkom nem volt. Szülés közben meg úgy szétrepedtem, ujjnyi lila csíkjaim lettek
2.terhesség alatt ezért nem is foglalkoztam vele, 2db új csíkom lett.
Ha olyan a genetikád, fejre is állhatsz is csikosodsz.
2023. febr. 22. 09:02
12/20 anonim válasza:
Én szedtem kollagén-hyaluront, meg heti párszor kenegettem dm-es olajjal, terhesség alatt egy csíkom sem lett. Most meg szoptatok, nem is nőtt igazán a mellem csak teltebb lett, mégis pár hét után már lettek rajta sajnos striák. Pedig kollagént-hyaluron kapszulát ugyanúgy szedek. Kenegetni nem tudom, mert ha bekenem tuti abban a pillanatban akar enni a gyerek.
De szerintem amúgy szerenecse kérdése. Meg sok vizet kell inni.
2023. febr. 22. 09:41
13/20 anonim válasza:
Nekem nem lett csikom, az olcsóbb Dm-rossmannos bőrápoló olajat használtam. De nem hiszem hogy attól, de a "biztonság kedvéért " használtam és testápolot is minden fürdés után. Nem is hiztam, fogaim sem romlottak. Viszont hajam csúnyán kihullott és a gát metszés helye is érzékeny évekkel később is ha sokat ülök. Hüvely fali sérv is lett de az intim tornától pár hónap alatt rendbejött.
2023. febr. 22. 09:43
14/20 anonim válasza:
Ket gyerek utan vannak csikjaim,de mivel nem szoktam haspolot,huzni,sem ke reszes furdoruhat,nem zavar...itthon csak a ferjem latja,ot sem zavarja...a testem pedig nem ment tonkre,ezt a par csikocskat nem nevezném tönkremenesnek.
2023. febr. 22. 09:59
15/20 anonim válasza:
Nekem semmi nem maradt terhesség után. Olyan vagyok, mint előtte,csak 5 kilóval több, ami még jó is .
2023. febr. 22. 10:52
16/20 anonim válasza:
Szülés után pár héttel lettek csíkjaim a combomon, és a mellemen.
2023. febr. 22. 11:59
17/20 anonim válasza:
Jol mondjak, 100 % genetika.
2023. febr. 22. 12:30
18/20 anonim válasza:
Elozo vagyok,csak veletlen elkuldtem.
34 evesen szultem, tehat nem fiatalon. Nem kenegettem. Nem voltam elhizott. 3 evig szoptattam.
Egy csikom sem lett, szules utan 2 nappal olyan lapos hasam volt, mint meg sosem. Nemhogy nem ment tonkre a testem, hanem sokkal jobban neztem ki.
Anyukam 3 szor volt terhes, egy csikja sem lett, mamamnak sem. Jo a genetikank.
2023. febr. 22. 12:33
19/20 anonim válasza:
Már 10 évesen tele lettem striákkal, mert anyám túletetett és gyorsan is nőttem. 28 évesen szültem, 1 db csíkom nem lett.
2023. febr. 22. 13:03
20/20 anonim válasza:
A világon semmit nem tudsz érdemben tenni ellene, genetika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!