Magándokinál az alkalmankénti ár 10szeresét illik adni szülésnél? Ez komoly? Szóval, ha 10ezer egy alkalom, akkor 100ezret?
sajnos tényleg így szokták kérni.
de nem muszáj választott dokinál szülni. ha sokallod, akkor ne kérd meg szülésre.
bár én utólag épp a magánrendeléseket tartottam fölöslegesnek, drágának, a szülésnél nagyon jó volt, hogy jelen volt, és figyelt rám a doki. legközelebb, ha engedi, csak szülésre kérem fel.
Alkalmanként 7.000 forintot fizettünk a magándokinak. Rákérdeztem, hogy mennyit kér a szülésért. Erre azt mondta, hogy amennyit gondolok, vagy sem. Végül 50.000 forintot kapott a 6 hetes kontroll alkalmával.
De úgy tudom, hogy ugyanez a doki valakinek kerek-perec megmondja, hogy mennyit kér.
8000 Ft-ot fizetek a magándokimnak (nincs uh-ja, viszont megbízom benne), 3 hetente látott a 34. hétig, azóta 2 hetente. Az első babámmal 50000 Ft-ot adtunk neki, most valószínű, csak 30000 Ft-ot fog kapni. Ez van, szerintem így is bőven meg van fizetve, egy magánrendelés max. 10 perc, nálam 99%, sajnos, hogy császár lesz, azért pedig nem soron kívül fog bejönni. Ezért ha mindent összeadunk a 9 hónap alatt több, mint 130 ezer forint. De neki nincs tarifája, és pár éve még nem fogadott el pénzt a szülésért, ha valaki hozzá járt privát. Dokija válogatja...
36 hetes kismama
Hát figyelj, ha nem felel meg a sztk rendelés és inkább magándokihoz mész és nála is szülsz, akkor nem kell csodálkozni, ha pénzt vár érte! Nekem is kifizetik a hétvégi munkát, vagy az ünnepnapokat, állami cégnél dolgozom és nem is panaszkodhatok nagyon, egy ünnepnapi melóért 20-25 ezret fizetnek!
Szóval, ha magándokihoz jársz akkor hívhatod éjjel nappal, bármilyen apró cseprő gonddal-bajjal, nem kell paráznod, hogy jó ég most kihez forduljak, vagy esetleg az éjszaka közepén elzavarnak az ügyeletről és még folytathatnám. És szerintem ezért jogoson kérnek pénzt!
A horribilis összegeket én is undorítónak tartom, de nekem mindkét terhességnél sikerült olyan dokit találni, aki szívvel lélekkel, odafigyeléssel végzi a munkáját és szülésért annyit kér, amennyit én gondolok. Én kerek perec rákéreztem már az elején, hogy tudjam hányadán állunk és hogy mennyit tegyek féllre! Az első doki 30 ezret kapott (programozott császár volt), de csak azért, mert félidőbe vonult magánrendelőbe és elég drága volt, végül ő magánklinikára is ment dolgozni, így most a második terhességnél új dokim van. Valószínű ez is császár lesz és most sem fogok többet adni 50 ezernél. Havonta 9000 ezret fizetek terhesgondozásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!