Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. hétben vagyok. Ma nagyon...

40. hétben vagyok. Ma nagyon sokat nyilalgat a hasam alja, és keményedek is. De egyébként fájásom nem igazán van, vagyis semmi komoly. Ez a nyilalgatás mitől van? Néha elég keményen fáj.

Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van,39hetes vagyok.A doki azt mondta hogy a baba feje illeszkedik és azért szurkáll
2008. júl. 15. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Ha keményedik a pocakod, tulajdonképpen az már fájás. Csak az a kérdés, hogy jósjó vagy szülési?? Egyszerű a válasz. Ha rendszertelen közökkel keményedik, akkor jósló még. Ha rendszeres, csak hamarabb jöhet keményedés.Ezek még nem biztos, hogy "FÁJNAK". Esetleg kellemetlenek. Valójában kb. 2-3 percesen fájnak isten igazából. Mivel terminusod végén vagy, bármikor lehet a jósló fájásokból szülési fájás.Problémamentes, simaszülést kívánok. Erzsók próbált segíreni.
2008. júl. 15. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!