36 hetes Streptococcus pozítiv lett. Most ez tényleg olyan komoly mint ahogy olvastam?
Figyelt kérdés
Vagy annyira nem kell féljek tőle? köszönöm előre is2010. febr. 18. 13:12
1/12 A kérdező kommentje:
Lehet baja a Babámnak?
2010. febr. 18. 13:13
2/12 anonim válasza:
Kapsz antibiotikumot és a szülésig kikezelnek belőle, nem véletlenül nézik meg időben! A babádnak nem lesz semmi baja, mire szülsz már nyoma sem marad a vírusnak:)
3/12 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem kapok kezelést majd csak a szülés alatt. Dokim azt mondta hogy most már nem kezel antibiotikummal majd csak ott vénásan szülésnél. Volt valakinek ilyen? Ha igen mi lett vele és a Bébivel?
2010. febr. 18. 13:28
4/12 Vilcsianyuja válasza:
Szia! Ne aggódj, amíg a baba benned van, a te immunrendszered őt is megvédi a bacitól. Szüléskor fogsz antibiotikumot kapni, és utána a baba, mert utána már megbetegedhet. Nekem is volt streptococcusom, de nálam már 30. héten kiderült, és kaptam is rá antibiotikumot, de csak azért, mert veszélyesen megrövidült a méhnyakam, és meg kellett szüntetni mindenféle gyulladást, ami tovább súlyosbíthatta volna a helyzetet. De általában nem szokták kezelni terhesség alatt.
5/12 anonim válasza:
Nekem negatív lett, de szülés előtt elmagyarázta a dokim, hogy semmi baja nem lesz sem nekem ,sem a babának pozitív esetén, mivel időben megkapjuk a kezelést.Nagyon megnyugtatott, hogy elmagyarázta, azért van ez a szűrés, hogy kezelhessék.Nagy gond akkor lenne, ha nem derülne ki időben.Nyugodj meg!Kiderítették, úgyhogy gond nem lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Mostmár csak azért vagyok ideges mert az egyik válaszolónak megrövidült méhnyak miatt kezelték a "betegségét".
Nekem kedden ment el a nyákdugó erős vérzéssel és elkezdtem kinyílni így sem lehet gond?
2010. febr. 18. 14:10
7/12 anonim válasza:
Épp azért fogsz a szülés közben antibiotikumot kapni vénásan, hogy a babának is jusson belőle. Ne aggódj, azért kezelnek, hogy ne legyen semmi bajotok, és nem is lesz.
8/12 Vilcsianyuja válasza:
14:06 vagyok. ne izgulj, te már betöltötted a 36-ot, vagyis ha megszülsz, már nem lesz koraszülött a babád. Azért nekem 30 hetesen még benn kellett tartani jó ideig.
9/12 anonim válasza:
Hol fogsz szülni? Remélem nem a Dél-pestiben.
10/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Bajcsyban szülök. Mi a baj a délpestivel? rossz tapasztalat?
2010. febr. 19. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!