Magánban a dokik kB. mennyiért végeznek császármetszés?
10, nem az államnak. Egy dolgozó nő bőven kifizeti a többszörösét, mire szülni megy.
Nettó fság még egyszer kifizetni magánban, ha semmivel nem kapsz nagyobb színvonalú ellátást.
És ebbe nem csak a kényelem értendő.
Ha baj van a babával egy magánszolgáltató se vállalja, átszállítják egy PIC osztállyal rendelkező kórházba, anyuka meg járkálhat naponta, míg ha egy PIC osztállyal ellátott állami klínikán szülsz, egy percre se kell elválnod.
15, nekem több ismerősöm is magánban szült és nagyobb színvonalú ellátást kaptak. Olyat aminek államiban is alapnak kéne lennie, de sajnos nem az, nem csak a kényelemről van szó. Ő pl ha hajnali 3kor segítséget kért a csecsemőstől, ott volt vele több mint egy órát és csak akkor ment el amikor már minden rendben volt. Én amikor államiban hajnalban segítséget kértem csak le lettem cseszve hogy ő aludna, nem tud segíteni :D
A másodiknál boldogan kifizetném azt az 1,2 milliót, ha lenne a közelünkben magánkórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!