Magánban a dokik kB. mennyiért végeznek császármetszés?
Figyelt kérdés
Körülbelül2023. febr. 17. 19:49
1/16 anonim válasza:
3/16 A kérdező kommentje:
Ezt már néztem, köszönöm, nem magánklinikára gondoltam, csak ha egy nagántendelésen megbeszéled a dokival, de állami kórházban csinálja.
2023. febr. 17. 19:59
4/16 anonim válasza:
Az eléggé illegális :D régen úgy tudom a terhesgondozás tízszerese volt az ár, viszont 2-3 éve nagyon szigorúan büntetik
5/16 anonim válasza:
Nem mehetsz államiba elvileg, mivel a maganban gondozó orvos nem írhat ki magához pcsre. ha Öcs, akkor mas orvos csinalja. Nem mondom, biztos van aki kijátssza vagy így, vagy úgy, de eléggé ráálltak már az orvosokra, nem tudom meddig mérik ezt a veszélyes játékot űzni.
6/16 anonim válasza:
Ha orvosi indoka van, akkor tb-re csinálják. Szíre-szóra normális doki régen se csinált ok nélkül nagy hasi műtétet.
8/16 anonim válasza:
1, ez de durva. És csak kétágyas szoba jár ennyi pénzért. Az egyagyas további felár és nem is biztos, hogy nyújtani tudják.
Ezzel szemben államiban 10000 Ft/ éjért voltam egyásasban és apuka is ott lehetett egész nap (éjjel azért nem fért volna).
9/16 anonim válasza:
Amire te gondoltál, az már pár éve nem opció. Csak ha magánban szülsz.
10/16 anonim válasza:
Ezért a pénzért nem az ágyat fizeted, hanem magát a szülést, mint beavatkozást. Közel ennyibe tb alapon is kerülsz az államnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!