3hónapja szültem ikreket császármetszéssel. Diétázok,minden nap minimálisan edzem, másfél ujjnyira szét van a hasizmom. A lógó rész lejjebb fog menni ?
2023. jan. 28. 21:47
1/18 A kérdező kommentje:
Nagyon csúnyán lógott szülés után.
2023. jan. 28. 22:01
2/18 anonim válasza:
Ez kötényhqs ehhez spéci torna kell. Császárvonal app-ot ajánlom.
3/18 anonim válasza:
Szerintem még korai, hogy visszanyerd a lanykori formád.
1 év a regeneráció.
Amit megprobalhatsz az a love your belly torna. Sokaknak segített. Illetve ha ez is kevés, akkor marad a plasztika, de arra meg úgy jó készülni, hogy alapvetően elégedett vagy a formaddal, hogy a sebésznek már tényleg csak a felesleges bőrt kelljen kivagni.
Egyébként van egy ismerősöm, ő 3 csaszaron van túl az elmúlt 7-8 évben és most vékonyabb mint valaha. Hasa sincs kb. Nagyjából úgy néz ki mint egy anorexiás 😬
Úgyhogy ne add fel még.
4/18 anonim válasza:
A hasizmod összezárásához szakember kell, ami megfelelő gyakorlatot tanít.
6/18 A kérdező kommentje:
És kedves utolsó hozzászóló meg tettél mindent hogy vissza menjen ? Egészséges táplálkozás, mozgás?
2023. jan. 29. 18:06
7/18 anonim válasza:
Diétáztam alapból mert cukros voltam,mert sétáltam sokat edzőterembe nem jártam meg szétnyílthasizommal nem lehetett akármit csinálno tornára jártam
8/18 A kérdező kommentje:
Hát bízok benne az enyém visszább megy ..engem igazából a bőr nem annyira zavar,inkább a háj ami lóg..de volt ennél jóval durvább,most kezdek szépen lefogyni .
2023. jan. 29. 19:36
9/18 anonim válasza:
A bőrnek is kell idő. Avval teszel jót magadnak, ha szépen lassan fogysz. Amit leírtál, az jó. Szétnyílt hasizomra meg lehet speciális tornát találni youtube-on is.
10/18 anonim válasza:
A szétnyílt hasizomhoz szakember kell! Imgyemes youtube videóval többet árt, mimt használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!