3hónapja szültem ikreket császármetszéssel. Diétázok,minden nap minimálisan edzem, másfél ujjnyira szét van a hasizmom. A lógó rész lejjebb fog menni ?
Hál Istennek 1max másfél 1ujjnyira van szét a hasam,jobban szét volt.
Nem mondanám hogy nagy előre domborodó hasam van,inkább az laposabb,csak alul ami lóg engem csak az zavar :)
Szerintem nálad van rá esély, nekem sokkal jobban lógott, pedig nem is volt nagy hasam. Már rögtön császár után lezuhant, ahogy kivették a babát és úgy is maradt 20 évig, amíg le nem plasztikázták. Hasizom is szét volt csúszva, csinálhattam bármit, semmit se javult a helyzet. Meg is mondta a doki hogy az nem háj, hanem nagyon kinyúlt bőr, semmivel nem tudtam volna eltüntetni. Elég komoly önértékelési gondot okozott, úgy néztem ki hasilag és mellileg 20-on éves koromtól, mint egy 80 éves.
Nagyon sokat kivágtak a hasamból és a mellemből és már nem nézek hányingerrel a tükörbe. :)
De te biztos hogy nem fogsz így járni, rugalmasabbnak látszik a bőröd, nem lóg rá üres szatyorként a hasad a szeméremdombra. Nekem sajnos olyan volt.
És ahogy írod, javult is a helyzet a szülés óta, szóval neked van remény arra, hogy műtét nélkül megoldódik.
Nagyon szépen köszönöm!
Hát igen nagyon rossz érzés az biztos.
Edzek minden este egy kicsit,3hete csinálom mennek os azért a kgk,remélem nyárra már jobb lesz aztán majd szépen folyamatosan.
Máris küldöm most milyen :)
Kicsit előre domborodik,az meg fog vissza húzódni most lesz 2het múlva 4hónapja hogy csaszaroztak.
Köszönöm
Szerintem nagyon szép ahhoz képest, hogy 3 hónapja szültél, ez még bőven javulni fog. Valahol olvastam hogy a haskötő nagyon sokat segít visszaállítani a bőrt az eredeti állapotába.
Nálad nincs az a rengeteg felesleges bőr, mint ami nekem volt, szerintem vissza fog az szépen menni.
Legyél türelmes. Ha 2-3 év múlva is ilyen lesz és nem bírnád elviselni, akkor még mindig ott van megoldásnak a hasplasztika. :) Egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek sokan leírják, 1-2 hét alatt nagyon szépen fel lehet épülni belőle.
De szerintem neked nem lesz rá szükséged.
Ja, és gratulálok az ikrekhez, biztos nagyon édesek! :)
Nagyon szépen köszönöm,sok meg a háj a hasamon,össze nyomom akkor tele van , kemény..
Azért diétázok menjen le :) 30at hiztam veluk meg van 5,de ha lejjebb megyek az sem baj :)
Aranyosak igen :) úgy nőnek:)
Mennyi idő amúgy kb hogy regenerálódik?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!