Be lehet vinni apuka helyett egy szülésznőt a kórházba?
Nagyon vacillálok, hogy államiban vagy magánban szüljek, az egyik esetben ugye ott van az, hogy van mögöttem egy egész kórházi személyzet, ha gáz van, a másik pedig nyilván kényelmesebb, meg mióta nincs szabad orvosválasztás, azóta előnye az, hogy ott van orvosod meg a szülésznőd.
Azon gondolkodtam, hogy plusz egy főnek lenne-e lehetőség saját szülésznőt vinni az apuka helyett, akiben jobban megbízok, hogy tud segíteni. A legjobb az lenne, ha olyan valaki lenne, aki abban a kórházban dolgozik, mert akkor tud szólni, hogy még nem kérünk oxit és a többiek is talán jobban elviselik.
Dúlát úgy tudom lehet vinni segítőnek. Szülésznőkkel mi a helyzet?
Szülésznőt a legtöbb helyen nem lehet fogadni.
Ha meg csak kísérőnek viszed, mert az ismerősöd, akkor ő ott nem szülésznő, hanem kísérő. Tehát barmira ne pofázzon bele a másik munkájába.
Ahogy egyes írja. Egy nem kórházi dolgozó, munkaidőn kívül semmilyen módon nem szólhat bele és nem bírálhat felül döntéseket a kórház kontójára. Ő ott senki, nem felel a tevékenységéért a kórház, emiatt nem is szólhat bele semmibe.
Pont annyi joga van mondjuk oxit elutasítani vagy épp kérni, mint az apukának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!