Szülés fogadott orvos,fogadott szülésznő és az apuka nélkül?
Nincs fogadott orvosom
Nincs fogadott szülésznőm
Nem éreztem szükségesnek,szerintem ezek nélkül is megtud születni egy gyerek. Az már egy másik oldala a dolognak hogy valószínű a bánásmódba érezhető a külömbség!
Mivel már a vége felé járok párommal komolyabban is beszélgettünk arról hogy szeretne e bejönni a szülésre vagy sem,mondtam neki hogy nem szeretnek semmit raeroltetni ,ez legyen a sajat dontese.
De amikor kimondta ,hogy azt érzi hogy inkább nem szeretne mert fél,soha se látott még ilyet és fél a sajátmaga reakciójától is akkor elégge magamrahagyva éreztem magam főleg hogy mivel nincs fogadva orvos ,szuleszno sok gondoskodast,torodesre nem szamitok
Paromnak a valaszara probaltam ugy reagalni hogy ne tudjon fel neki belole semmi. Mondtam hogy rendben,ha o igy erzi akkor en elfogadom
A kerdesem az lenne hogy akik igy szultek milyen volt?
Gondoltam már rá hogy inkább megemlítem neki hogy jól esne ha bejonne es ez adna nekem egy nyugalmat
Csak rá erőltetni se akarok semmit ezis bennem van
En bevinnem anyukamat akkor. Vagy egy baratnomet aki vállalja.
En csak magamból indulok ki. 33 óra vajúdás. Azon felül, hogy egyedül nem igazán bírtam volna ki, marha unalmas lett volna. Kell valaki aki eltereli a figyelmed kicsit és ráadásul a szülésznő nincs ott végig veled. Kockára untam volna magam és valószínű császármetszést hajtottam volna végre magamon az asztal szarkával vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!