Szülés fogadott orvos,fogadott szülésznő és az apuka nélkül?
Nincs fogadott orvosom
Nincs fogadott szülésznőm
Nem éreztem szükségesnek,szerintem ezek nélkül is megtud születni egy gyerek. Az már egy másik oldala a dolognak hogy valószínű a bánásmódba érezhető a külömbség!
Mivel már a vége felé járok párommal komolyabban is beszélgettünk arról hogy szeretne e bejönni a szülésre vagy sem,mondtam neki hogy nem szeretnek semmit raeroltetni ,ez legyen a sajat dontese.
De amikor kimondta ,hogy azt érzi hogy inkább nem szeretne mert fél,soha se látott még ilyet és fél a sajátmaga reakciójától is akkor elégge magamrahagyva éreztem magam főleg hogy mivel nincs fogadva orvos ,szuleszno sok gondoskodast,torodesre nem szamitok
Paromnak a valaszara probaltam ugy reagalni hogy ne tudjon fel neki belole semmi. Mondtam hogy rendben,ha o igy erzi akkor en elfogadom
A kerdesem az lenne hogy akik igy szultek milyen volt?
Nekem egyedül nem ment volna lelkileg. A férjem hatalmas erő volt. Ő is félt, aztán nagyon durva volt: végig mellettem volt, megnézte ahogy jön ki a baba feje, elvágta a köldökzsinórt, már a szülőszobán megfogta a babát, amíg engem feljebb ültettek. Élete legszebb élménye volt elmondása szerint.
Megértem, ha nem minden férfi ilyen maximálisan és én sem várnám el, hogy bejöjjön, ha nem ilyen alkat. Egy házasságot is tönkre tud tenni egy traumatikus élmény. Én tuti a legjobb barátnőmet vittem volna be (sajnos anyukám engem elhagyott), ő fel is ajánlotta. De játszhat még testvér, anyós, akárki, akiben megbízol és erőt adhat.
#13 vagyok
Válaszoljon így a radai rosseb, hogy 0%-ot adtok. Aki meg írni sem tud, azt meg felpontozzátok
15
Legyen ahogy neked jó. Nekem jobb volt egyedül. :)
17
32 évesen nem érzem magam még annyira öregnek. :D
Nem tudom miért fura,hogy a kínlódásomat nem akartam ráerőltetni senkire. Nekem jobb volt egyedül,ennyi.
Aztán miért nem élték volna túl? Nem arról beszélek,hogy a szavanna közepén egy fa tövében szülj egyedül. Kórházi körülmények között ha gáz van,nem oszt,nem szoroz,hogy ott van apuka/anyuka vagy bárki. A kérdés erről szólt,hogy családtag vagy fogadott doki/szülésznő nincs jelen,nem más orvosi személyzet. Erre reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!