Nagyon megviselt titeket, hogy nincs mellettetek "tàmasz"? Illetve ilyenkor ugyanúgy vajúdás alatt ki lehet menni lepcsőzni, sétálni? Bővebben lent
Eléggé félek a szüléstől.
Van már 2lànyom, hamarosan érkezik a 3.babànk. viszont eddig minden szülésemnél bent volt velem a férjem, most viszont nem fog tudni bejönni, mert ő fog a lányainkra vigyázni otthon. 😭
A két előző szülésem is rettentő nehéz és hosszú szülés volt. egyiket sem tudtam volna egyedül végig csinálni 😥
Rengeteget számított nekem lelkileg hogy nem vagyok egyedül. (Rengeteg erőt adott) valamint fajasokkor maszirozta a derekam, ami szintén rengeteget segített.
Akik úgy volt hogy vigyáznak a gyerekekre kihàtràltak belőle, vagy pár hónapos gyermekük van.
Van itt olyan aki a többedik baba születésénél egyedül volt bent szüléskor?
Barátnő, ovis társak anyukái?
Nem tudok elhinni hogy senki nem vállalja.
Tudom hogy egy kiszámíthatatlan dolog, de nálunk legalább 5 kis barátnő anyukája mondta el, hogy ha bármi van azonnal hívjuk, éjszakai is.
Külföldön élünk, egy apró faluban.
Sajnos tényleg senki sincs aki segítene.
A kórház 60kmre van tőlünk.
Itt nem annyira rugalmasak ilyen téren az emberek.
Az első szülésem 40ora volt onnantól hogy levették a ballont. A második szülésem magzatviz elfolyasa után 20ora. Ezek ismeretében senki sem meri vállalni, főleg hogy senki sem tudja mikor indul be... Nappal vagy éjjel. Kell e másnap dolgozni menniük stb. Babysitter csak akkor működhet ha nappal indul be a szülés. Akik vannak a környékünkön éjjel nem vállalják, főleg nem sos helyzetben.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy kedves kérdező!
Gondolj majd arra lélekben nem vagy egyedül, kitartást! Egy nőnél nincs erősebb, már két egészséges gyermeked lett, most se lesz más a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!