Császármetszést első hat hétben mi nem tilos, ha nagyon kívánjuk egymást a férjemmel? Behatolás nem lesz.
Ugyanezt írom, de le vagyok pontozva.
Ki érti?
Nem mindenki hagyja el magat szules utan.
Erdekes en elore elhataroztam hogy ez az egesz meg se kottyan es meg sem kottyant.
Elso este mar a gyerekert setaltam, aztan a bufebe, kertbe. Haza is csinosan mentem, azota sincsenek macinacis napjaim, vagy zsiros hajam, uszo lakas, elegedetlen ferj.
Masnap reggel mar siman volt idonk es kedvunk is egymashoz, az orgazmustol pedig semmi bajom nem lett, es meg csak maniakusok sem vagyunk.
Nekem inkabb az a furcsa mikor ugy csinaltok mintha ratok szakadt volna a haz es a gyerek szuletesere mar azt is elfelejtettetek hogy valaha nok voltatok, csinosan feloltozve.
Se a csaszar, se a gyerek nem jo indok arra apolatlanok vagytok es hogy elkenyelmesedtek.
Miről beszéltek???
A szoptatás is méh összehúzódást okoz, ilyenkor nagyon gyakori a spontán orgazmus is alvás közben.
Lehet behatoláson kívül bármi
13 képzeld van sima baba és van folyton síró, nem alvó, több gyerekes baba vagyis anyuka sem alszik egy percet sem. Ilyenkor úszik a lakás,rohadtul nem érdekel a fürdés mert ha csoda módon elalszik én is alszom. Férj elégedetlen nem lesz,mert kibirja értem a 6 hetet mert nem egy ösztön lénynek szültem, aki nem tudja kontrollálni a vágyait. Van macinaci napom,mert van olyan kedvem amikor csak lazulok egy tejeskávéval,cserébe vannak csinos napok is. Nekem a fürdés sem ment könnyen,mert nem mindenki ugyanúgy reagál a műtétre.
Egy másik válaszra is reagalva6, a szoptatás miatti méh összehúzódás,nem eredményez annyi mozgást mint egy szexuális együtt lét, én speciel felkelni is csak bizonyos módon tudtam,nemhogy elélvezni... bizony van ilyen is aki meg nem bír ki 6 hetet hát ő dolga.
13-as, èn hüvelyi szülès utàn 16-18 òràval ùgy mentem haza a ràm kötött babàval, hogy buszoztunk meg gyalogoltam 20 percet. Te meg èn szerencsèsek voltunk, de van rengeteg nő, akik a fàjdalomtòl alig bìrnak mozogni szülès utàn. Ez nem elhatàrozàs, hanem szerencse kèrdèse.
Kèrdèsre vàlaszolva: behatolàs nèlkül kènyeztethetitek egymàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!