Tegnap eldöntöttük a párommal hogy babát vállalunk, mi az amit tilos ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a nagy éjszaka, orvosnál lesz látogatás aki majd mindent elmagyaráz, tudom még 24 órája se volt de mégis érdekelne hogy ilyenkor miket tilos csinláni vagy enni stb meg mi az amit kell?
Mindennel tisztában vagyok de talán írtok 1-2 jó tanácsot😇
2020. szept. 15. 11:05
1/27 anonim válasza:
Semmi nem tilos. Ne élj kicsapongó életet, egyél egészségesen, mozogj.
2/27 anonim válasza:
??? úgy érted tegnap szexeltetek, és most azt kérdezed, mit nem szabad terhesen...? o.O
Jó, hát nem eszik olyan forrón a kását........
3/27 anonim válasza:
Ja, én azt hittem a döntést hozták meg tegnap:-D
4/27 anonim válasza:
Mi az ami kell? Egy biológia könyv, hogy megértsd, hogy nem úgy működik, hogy szexeltek egyet és már teherbe is esel. Bár az élet fura fintora, hogy az ilyeneknek összejön egy dugással is...
5/27 anonim válasza:
Szerintem keress rá az interneten... Minden ott van ;)
6/27 anonim válasza:
Ne dohányozz és ne részegedj le.
7/27 anonim válasza:
Milyen nagy éjszaka volt, mi van?
8/27 anonim válasza:
Semmi sem tilos. Csak ha valami szenvedélybetegséged van, rendezni kell és ennyi.
9/27 anonim válasza:
A nagy éjszaka = Amikor először szexeltek úgy, hogy be volt figyelve az ovuláció és ezért parancsra kellett dugni.
10/27 anonim válasza:
Egyelőre semmi. Ha kezedben a + teszt, akkor onnantól ne igyál alkoholt, nyers húst meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!