Miért adnak be oxit még akkor is, ha sokszor semmi szükség nincs rá? Ti azzal vagy anélkül szültetek?
Figyelt kérdés
Persze annyi előnye van, hogy gyorsabban meglesz a baba, de sajnos így meg az anyuka reped szanaszét, illetve borzalmasan erős fájásokat csinál :(2023. febr. 1. 15:21
21/22 anonim válasza:
Én kaptam, elfolyt a magzatvizem, azonnal bementem a kórházba, rá 12 órára sehol sem volt egy fikarcnyi fájás és tágulás sem nagyon, így kaptam. Innentől Tényleg nagyon gyorsan és brutálisan fájdalmasan beindult a folyamat, rögtön 2 perces fájásokkal, és 3 óra alatt megszületett a kisfiam, igaz repedtem és vágtak is. Én a mi esetünkben kimondottan indokoltnak tartottam az oxit.
22/22 anonim válasza:
Az oxit lehet okosan használni. És jól megválasztott időben és dózisban nagy segítség.
Csak sajnos sok helyen turbónak használják, mert a doki indulna már haza. Mi az hogy még benned a gyerek?! Nyomod ki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!