Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért adnak be oxit még akkor...

Miért adnak be oxit még akkor is, ha sokszor semmi szükség nincs rá? Ti azzal vagy anélkül szültetek?

Figyelt kérdés
Persze annyi előnye van, hogy gyorsabban meglesz a baba, de sajnos így meg az anyuka reped szanaszét, illetve borzalmasan erős fájásokat csinál :(
2023. febr. 1. 15:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én kaptam, elfolyt a magzatvizem, azonnal bementem a kórházba, rá 12 órára sehol sem volt egy fikarcnyi fájás és tágulás sem nagyon, így kaptam. Innentől Tényleg nagyon gyorsan és brutálisan fájdalmasan beindult a folyamat, rögtön 2 perces fájásokkal, és 3 óra alatt megszületett a kisfiam, igaz repedtem és vágtak is. Én a mi esetünkben kimondottan indokoltnak tartottam az oxit.
2023. febr. 3. 12:40
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az oxit lehet okosan használni. És jól megválasztott időben és dózisban nagy segítség.

Csak sajnos sok helyen turbónak használják, mert a doki indulna már haza. Mi az hogy még benned a gyerek?! Nyomod ki?!

2023. febr. 16. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!