Miért adnak be oxit még akkor is, ha sokszor semmi szükség nincs rá? Ti azzal vagy anélkül szültetek?
1nél kaptam, de lebontotta a szervezetem így kezdett leállni a fájás tevékenység, a dokim egy kisebb fájásnál mondta hogy akkor nyomjuk ki, ki is tolta 4.5 kg 58 cm volt.
A 2.nál nem kellett bementünk sétálgattam mikor már nagyon fájt felfektettek 5 fájásnál már éreztem hogy jön.
3. Indított volt így kellett
Nekem magától indultak a fájások de aztán abba maradtak
és mivel ki voltam teljesen tágulva így burkot repesztettek és kötöttek egy kis oxyt. Onnantól másfél óra alatt meglett a babó. Nem bánom hogy igy alakult. Nem fájt olyan brutálisan mint amire számitottam. Inkább mint a császár. Amugy tényleg azert adnak hogy gyorsabban menjen mert mondjuk egy elhúzódó vajúdás és kitolási szak okozhst problémákat.
Első 2 lányomnál nem kaptam. A harmadikat azzal indították. A negyediknél szintén be akarták kötni, mert belekakilt a magzatvízbe, de épp mikor szúrták volna belém, szóltam, hogy arra már semmi szükség, mert érzem, hogy nyomnom kell. Így 10 perccel a burokrepesztés után meg is lett.
Mondjuk én tény, hogy nagyon szerencsés voltam szülés szempontjából, mert a leghosszabb szülésem is "csak" 4 óra volt, az elaő fájástól, addig, hogy a kezemben tarthassam.
Szerintem gyenge fájásoknál, elhúzódó szülésnél indokolt és elfogadható.
Nekem indított szülésem volt. Éjszaka a ballontól voltak fájásaim, bár gyengék és 10 percesek csak. A burokrepesztés után 5 percet sem vártak, hogy esetleg indul-e valami, már kötötték az oxit. Kértem, hogy várjunk még egy picit. Negyed órát kaptam. A nagyon enyhe semmilyen fájásaimból lettek félórán belül átmenet nélkül iszonyatosan durva 2 percesek. Én borzasztóan éltem meg, de ez van. Nem volt idő arra, hogy várjanak. Éjszaka így is volt már anyuka aki a szülészet folyosónján vajúdott annyira nem volt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!