Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan kerül a baba az inkubát...

Hogyan kerül a baba az inkubátorba?

Figyelt kérdés

Valaki világosítson már fel, mindig ezen kattogok, ha ilyet látok.

Ki viszi oda? Hogyan. Mikor.

Anya megszüli a sufniban és? Biztos nem ő viszi oda. Én legalábbis napokig nem tudtam rendesen menni. Vagy hazaviszi a kórházból és aztán berakja az inkubátorba? Akkor nyoma van a babáknak.

Hogy van ez? Vagy van egy beavatott aki elviszi a babát? Mert gondolom aki erre készül titkolja a terhességet.

( Most ne menjünk bele a morális részébe meg én sose tudnék ilyet tenni, stb)

2023. jan. 28. 12:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%

"...de 70 km-t menni egy inkubátorig ( nekem annyi lenne) nehezen képzelem el"

Akkor most képzeld el, hogy a másfél évesednek 42 fokos láza van és fulladozva vesz levegőt, kb haldoklik és az egyetlen esélye az, ha te 70km-t gyalogolsz vele.

Anno én egy kb 1,5 méteres keritesen ugrottam át, a 170centimmel, túlsúlyosan, mert a 3 éves gyerekem megijedt attól, hogy a hszikrdvenc kiskutya felugrott rá

2023. jan. 29. 13:13
 32/33 anonim ***** válasza:
52%

A XXI. században senki sem indulna el gyalog 70 km-re.

Egyébként beszéltem olyan "szülővel", aki városon belül 1.5-2 km-t sem volt képes legyalogolni a patikáig, hogy a gyerekének gyógyszert váltson ki. Ilyen is van.

2023. jan. 29. 13:31
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

De hogyan került a baba a hasamba? 😻 😄

Mint a talált tárgyak osztályán: le lehet adni..

2023. dec. 30. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!