Hogyan kerül a baba az inkubátorba?
Valaki világosítson már fel, mindig ezen kattogok, ha ilyet látok.
Ki viszi oda? Hogyan. Mikor.
Anya megszüli a sufniban és? Biztos nem ő viszi oda. Én legalábbis napokig nem tudtam rendesen menni. Vagy hazaviszi a kórházból és aztán berakja az inkubátorba? Akkor nyoma van a babáknak.
Hogy van ez? Vagy van egy beavatott aki elviszi a babát? Mert gondolom aki erre készül titkolja a terhességet.
( Most ne menjünk bele a morális részébe meg én sose tudnék ilyet tenni, stb)
Saját lábon?!
Azért mert te nem tudtál felallni, nem azt jelenti hogy más sem.
2x szültem természetesen. Az elsőnél gátmetszés is volt, repedés is.
Mégis 5órával késöbb semmi bajom nem volt a vérzésen kívül.
Másodiknál 5óra sem kellett.
Jo, köszönöm.
1. Nem azt mondom hogy nem tudtam kimenni wcre szülés után de mondjuk 20 kmt autóval, busszal, gyalog a pár órás újszülöttel kilógó placentával... hacsak nem a kórház kertjében szült.
2. Mondom ne menjünk bele a morális részébe,de abszolút támogatom hogy valaki akinek nem lehet sajátja és szeretné örökbe fogadhatja, és hogy nem a kert végében ásták el de nem ez a lényeg. A technikai kivitelezés érdekelt.
Tőlünk pl: egy kilométerre sincs a legközelebbi inkubátor. Fél lábon is képes lennék besántilálni.
Nyilván az inkubátor se mindenkinek elérhető. Ő az, aki elássa vagy rokon kútba dobja. Aki meg tudja, megoldja.
Kilógó placentával???
Nyilván otthon is megszületik a méhlepény, nem lóg ki sehonnan... Vagy ezt hogy érted? 😄
Arra én is kíváncsi lennék, hogy egy már anyakönyvezett újszülöttel mi a helyzet. Mert olyan is akad szerintem, aki hazaviszi a kórházból és utána "gondolja meg magát". Számára is lehetőség van, hogy betegye az inkubátorba, de hogy utána hogy számol el a gyerkőccel, az jó kérdés. Vagyis ha én pl. szólók a védőnőnek, hogy betettem a gyerekem egy inkubátorba és rajtam ne keressék, akkor ő azt nyugtázza? Vagy nem igazán értem.
Nyilván az eltitkolt, otthon megszületett babákat értem, de mondjuk ott is felvetődik kérdésként, hogyha orvoshoz fordul anyuka és látják mi a helyzet, akkor nem is keresik a babát?
A rohadt életbe hogy nem bírtok a nyomorult kérdésre válaszolni!!
Nekem 1 km az inkubátor, én zuhanyoztam szülés után, kilógó placenta, mi lenne ha a nyomorult kérdés megválaszolása lenne a cél. Ha az nem megy, akkor meg nem kell hozzá szólni.
Kaptál egy csomó választ.
Vagy maga az anya viszi be, vagy valaki más, akit erre megkér.
"Vagyis ha én pl. szólók a védőnőnek, hogy betettem a gyerekem egy inkubátorba és rajtam ne keressék, akkor ő azt nyugtázza? Vagy nem igazán értem."
Szerintem ilyen is lehet. Gondolom arról meggyőződnek, hogy valóban az ő gyereke került inkubátorba, nem mondjuk elásta/eladta/stb., és épp rá tudja fogni az inkubátorba tett babára, hogy na, ő az. Ehhez elég egy vérvétel.
De ha ez bebizonyosodik, akkor talán onnantól békén hagyják őt, lepapírozzák, hogy lemondott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!