Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan kerül a baba az inkubát...

Hogyan kerül a baba az inkubátorba?

Figyelt kérdés

Valaki világosítson már fel, mindig ezen kattogok, ha ilyet látok.

Ki viszi oda? Hogyan. Mikor.

Anya megszüli a sufniban és? Biztos nem ő viszi oda. Én legalábbis napokig nem tudtam rendesen menni. Vagy hazaviszi a kórházból és aztán berakja az inkubátorba? Akkor nyoma van a babáknak.

Hogy van ez? Vagy van egy beavatott aki elviszi a babát? Mert gondolom aki erre készül titkolja a terhességet.

( Most ne menjünk bele a morális részébe meg én sose tudnék ilyet tenni, stb)

2023. jan. 28. 12:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Mind válaszoltak a kérdésre.

Az hogy Te majd meghalok állapotban belesüljedtél az önsajnálatba, még nem jelenti azt h más is ilyen.

Nem feltétlenül szülés után 10 percel kerekedik fel anyuka inkubátort keresgélni.

Valószínű előtte megtervezte h hova viszi kb mennyi lesz az út stb.

Egy fél napos babával már a kórházban is jössz mész. Sőt külföldön pár óra múlva küldenek is haza

2023. jan. 28. 13:28
 22/33 anonim ***** válasza:
97%

Van aki simán sétál szülès utàn azonnal. Van, aki később tesiz bele. Egyèbkènt inkuàbàtoros baba sokàig 6 hètig mèg nem volt örökbefogadhatò (nem tudom most hogy van) nehogy valaki az anya tudta nèlkül adjon le ida gyereket, vagy ha az anya meggondolja magàt, akkor is volt lehetősèg visszagondozasra, vagy nevelőszülőnèl maradt.

Ha màr anyakönyveztèk, ès az anya szòl a vèdőnőnek, hogy örökbe akarja adni a babàt, akkor nem inkubàtorba kell vinni, hanem egyenesen tegyeszen àt az örökbefogadò szülőkhöz, vagy nevelőszülőkhöz.

2023. jan. 28. 13:37
 23/33 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, ha muszáj, a Himalája se lesz neki akadaly. Márpedig neki muszáj, hiszen nem akarja megtartani a gyereket, de biztonságban akarja tudni.
2023. jan. 28. 14:15
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

Nyomja az adrenalin

Èn mind2 szülésem után meg tudtam volna váltani a világot.

Semmi bajom nem volt.

Aludtam egy órát 2-3 h után( amikor lement az aranyóra, és letusoltam).

Aztán ennyi.

Az agyammal kellett rávenni magam, hogy ne csináljak semmit/ semmi olyat otthon se, mert nem éreztem akadàlyàt.

Szóval simán odaviszi egy frissen szült nő is a babát, ha van rá motiváció.

2023. jan. 28. 15:12
 25/33 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ő viszi oda. Hüvelyi szülés után normál esetben azért tud járni az ember, nálunk legalábbis küldenek zuhanyozni aranyóra után, senki nem visz ölben. Gondolom aki ilyet tervez, az direkt valami olyan helyen szül, ahol közel van inkubátor.
2023. jan. 28. 15:27
 26/33 anonim ***** válasza:
94%
Aki azt mondja, ő alig tudott jarni: képzeld azt, hogy az éppen megszuletett babád élete azon múlik, hogy te képes vagy e x távolságra elvinni. Hidd el, képes leszel.
2023. jan. 28. 15:29
 27/33 anonim ***** válasza:
74%
Én 1 napig az intenziven voltam szülés után, de másnap már tudtam sétálni és a rettentő fejfájáson kívül (ami az altatástól volt) semmi bajom nem volt. Gondolom aki otthon szülte meg, az is hasonlóképp élte meg
2023. jan. 28. 16:29
 28/33 anonim ***** válasza:
54%
Off, de a gyerekeddel is ennyire türelmes vagy?
2023. jan. 29. 10:42
 29/33 A kérdező kommentje:

28, nem, a gyerekem 1.5 éves úgyhogy nem várom el tőle, hogy értse a leírt szöveget és a kérdésre válaszoljon.

Írtam már hogy nem arról van szó hogy ölben vittek mindenhova egy hétig, de 70 km-t menni egy inkubátorig ( nekem annyi lenne) nehezen képzelem el. Puszta kíváncsiságból kérdezem.

2023. jan. 29. 12:08
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Simán beülnék az autóba,felülnék a buszra,a vonatra,ha azon múlna,hogy a gyerekem egészségesen fel tudjon nőni.Sokféle oka lehet egy ilyen döntésnek,ha ezt .ég tudta hozni,(valószínűleg muszáj volt) akkor az odajutás a legkevesebb.De amúgy 100-an ezt írtuk le neked,hogy fizikailag többünknek nem okozott volna ez gondot már 1-2 óra múlva.Akinek meg igen,az elviszi 2 nap múlva,vagy kér segítséget valakitől.
2023. jan. 29. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!